اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

همه جیز اینجا پیدا میشه از مطالب جالب و خواندنی تا درد دل

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • درد و دل
    خود از این مجمل حدیث مفصل بخوان

    دیروز فقط پوزیشن فروش روی طلا داشتم . با تیپی و استاپ .بازار بی رمقی بود. رفتم برای شام . جای شما خالی فیلم گذاشتم . مارکت با 5$ گپ باز شد. تمام (تاکید میکنم )تمام پوزیشنها هم بسته شد .
    نیم ساعتی گذشت . خواستم لپ تاپ را خاموش کنم و یک خواب راحت..... که دیدم روی چارت پوزیشن دارم !!!!از سود بالانس هم کم شده !!!!
    کامپیوتر را هم روشن کردم آنجا خبری از گپ (BadDog) نیست .انگار هنوز طلا قیمت 1226 را ندیده ؟؟؟؟؟ اون پوزیشن را بریک ایون کردم و منتطر فردا هستم . گرچه میدونم به جایی نمیرسه ؟؟
    قوانین بروکر* و گپ را می دونم .اما یک سوال چرا پوزیشن روی چارت برگشته ؟یعنی اینقدر رو هوا هستیم ؟
    اسنپ شات را میگزارم خودتان ببینید :
    *طبق قوانین سایت اسم از بروکر نمیبرم ...



    فایل های پیوست شده

    نظر


    • توصیف خطرناک از جنگ جهانی نفت با یادآوری فروپاشی شوروی سابق

      ظاهرا سعودی.ها و آمریکایی.ها می.خواهند با ایران و روسیه،.. همان کاری را بکنند که عربستان سعودی با شوروی سابق کرد؛ تا بیشترین حد ممکن نفت به بازار سرازیر شود تا با رساندن بهای نفت به زیر حدی که ایران و روسیه بتوانند بودجه خود را تأمین کنند، این دو کشور به ورشکستگی کشانده شوند.
      در حالی که بازار نفت در هفته.های اخیر، شاهد کاهش روزافزون قیمت نفت بوده، یک تحلیل.گر آمریکایی مدعی است، این کاهش دارای ابعاد و اهداف کلان و استراتژیک است.

      به گزارش «تابناک»، تامس فریدمن، تحلیلگر آمریکایی در مقاله.ای در نیویورک تایمز دیدگاه.های خود را درباره چرایی و هدف شکل.گیری جنگ قیمت در بازار نفت و تلاش برای محدود کردن درآمدهای ایران و روسیه را این گونه شرح داده است: آیا این فقط تصور من است یا اینکه واقعا یک جنگ جهانی نفتی بین آمریکا و عربستان سعودی از سویی و ایران و روسیه از سوی دیگر در جریان است؟

      نمی.توان مطمئن بود، .اتحادهای شکل.گرفته برنامه.ریزی شده بوده یا تصادفی ولی یک چیز به نظر واضح می.آید: ظاهرا سعودی.ها و آمریکایی.ها می.خواهند با ایران و روسیه.. همان کاری را .کنند که عربستان سعودی با شوروی سابق کرد؛ تا بیشترین حد ممکن نفت به بازار سرازیر شود تا با رساندن قیمت نفت به زیر حدی که ایران و روسیه بتوانند بودجه خود را تأمین کنند، این دو کشور به ورشکستگی کشانده شوند.

      وضعیت عجیبی است؛ چهار تولیدکننده نفت یعنی لیبی، عراق، نیجریه و سوریه دچار مشکل هستند و تحریم.ها به شدت بر نفت ایران تأثیر گذاشته است. ده سال پیش، چنین شرایطی بهای نفت را به شدت افزایش می.داد، ولی امروز اتفاق متفاوتی در جریان است. هفته.هاست که قیمت مبادله نفت در حال کاهش است و پس از مدت.ها که بهای نفت بین ۱۰۵ و ۱۱۰ دلار در هر بشکه در نوسان بود، اکنون در حوالی ۸۸ دلار جا خوش کرده است.

      افت قیمت.ها ناشی از مشکلات اقتصادی اروپا و چین از سویی و تبدیل .ایالات متحده به یکی از بزرگ.ترین تولیدکنندگان از سوی دیگر است. آمریکا با فن.آوری.های .جدید، نفت زیادی استخراج می.کند و به تدریج مجوز صادرات بخشی از آن نیز صادر می.شود و همزمان سعودی.ها نیز حاضر نیستند از تولید خود بکاهند، بلکه همچنان بر حفظ سهم کنونی خود از بازار نفت اصرار دارند. حاصل جمع این تحولات، سختگیری بر ایران و روسیه است که از قضا در موضوع سوریه نیز در مقابل آمریکا و عربستان هستند. به زبان دیگر، در بازار نیز نوعی از احساس جنگ وجود دارد؛ جنگی که ابزار آن نفت است.

      روس.ها از این موضوع آگاهند. ممکن نیست که آگاه نباشند. روزنامه روسی پراودا در سوم آوریل مقاله.ای با عنوان «اوباما از عربستان سعودی می.خواهد که اقتصاد روسیه را تخریب کند» نوشت که در آن آمده است: «نمونه قبلی از این بازی مشترک وجود دارد که به فروپاشی شوروی سابق منجر شد. در سال ۱۹۸۵، سعودی.ها تولید نفت را به شدت افزایش دادند و آن را از دو میلیون بشکه به ده میلیون بشکه در روز افزایش دادند تا قیمت نفت از ۳۲ دلار به ۱۰ دلار کاهش پیدا کند. شوروی حتی بخشی از نفت خود را به قیمت شش دلار هم فروخت. عربستان سعودی چیزی از دست نداد؛ هرچند قیمت.ها به نسبت یک به ۳..۵ کاهش یافت، ولی تولید آن.ها پنج برابر شده بود. اقتصاد برنامه.ریزی مرکزی شوروی نمی.توانست بر کاهش درآمدهای صادراتی فائق آید و این یکی از دلایل فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی بود».

      در واقع یگور گایدار که از سال ۱۹۹۱ تا ۱۹۹۴ نخست وزیر روسیه بود، در سخنرانی در سیزدهم نوامبر ۲۰۰۶ ابراز داشت: «جدول زمانی فروپاشی شوروی سابق به سیزدهم سپتامبر ۱۹۸۵ بر می.گردد. در این روز، شیخ احمد زکی یمانی وزیر نفت عربستان سعودی اعلام کرد که پادشاهی سعودی قصد دارد سیاست نفتی خود را به نحوی افراطی تغییر دهد. آن.ها از بالا نگاه داشتن قیمت نفت دست برداشتند.... در شش ماه بعد، تولید نفت در عربستان سعودی چهار برابر شد و قیمت.ها سقوط کرد... اتحاد شوروی تقریبا سالانه بیست میلیارد دلار از درآمدهای خود را از دست داد و کشور نمی.توانست با این شرایط دوام بیاورد».

      قرار نیست ایران و روسیه فردا دچار فروپاشی شوند. اگر قیمت نفت به زیر هفتاد دلار برسد از تولید نفت در آمریکا کاسته خواهد شد، زیرا بخشی از تولید کونی در این کشور توجیه اقتصادی خود را از دست خواهد داد و قیمت.ها می.تواند بالا نگاه داشته شود، ولی تردیدی نیست که این کاهش قیمت به لحاظ استراتژیک به نفع سعودی.ها و آمریکا و به ضرر ایران و روسیه خواهد بود. درآمدهای نفتی حدود ۶۰ درصد درآمد دولت ایران و بیش از نیمی از درآمد دولت روسیه را تشکیل می.دهد.

      کاهش بهای نفت تصادفی نیست. در سوم اکتبر، استانلی رید در مقاله.ای در نشریه تایمز، کاهش شدید در قیمت نفت را پاسخ به سیگنال.هایی دانست که عربستان سعودی به بازار مخابره می.کند و حاکی از آن است که این کشور بیشتر مایل به حفظ سهم خود از بازار است تا حمایت از قیمت نفت. آرامکو شرکت دولتی نفت عربستان با اعلام اینکه قیمت نفت خود برای بازارهای آسیایی را یک دلار و برای ایالات متحده را چهل سنت کاهش می.دهد، شگفت.زده کرد.

      به نوشته تایمز، با توجه به مجموع نفت و گاز تولیدی در آمریکا، این رقم در قیاس با سال ۲۰۰۷، حدود ۸..۷ میلیون بشکه در روز کاهش یافته .و این تقریبا برابر با مجموع نفت صادراتی سعودی.ها و نیجریه است.

      این در شرایطی است که شرکت.های بزرگ آمریکایی فعال در بخش فن.آوری.های جدید به مصرف.کنندگان آمریکایی، امکان بهتر مدیریت مصرف انرژی خود را داده.اند.

      آنچه .در حال وقوع است، عملی شدن توصیه.های اندی کارسنر دستیار سابق وزیر انرژی امریکا است که گفته اگر آمریکا نظام مالیاتی خود را به گونه.ای تغییر دهد که مالیات بر حقوق و شرکت.ها را با مالیات بر مصرف انرژی.های فسیلی جایگزین کند. آنگاه دست تواناتری در رقابت با دشمنان خود خواهد داشت.


      تنها راه موفقیت در بازارمالی جهانی ، ترک اعتیاد طمع است .

      برای مطالعه بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید
      http://traderha.com/threads/6811-Teamwork-EURUSD?p=200352&viewfull=1#post200352

      نظر


      • رقص نکبت در همین حوالی

        سه پسر عقب.افتاده، یک برادر معلول، یک مادر نابینا و همسری که سال.هاست نیست، می.شود تمام دارایی «طاهره عشقی» که چیزی به اسم یک «خانواده» را در شهرک «مرتضی گرد» سرپرستی می.کند.



        سه پسر عقب.افتاده، یک برادر معلول، یک مادر نابینا و همسری که سال.هاست نیست، می.شود تمام دارایی «طاهره عشقی» که چیزی به اسم یک «خانواده» را در شهرک «مرتضی گرد» سرپرستی می.کند.


        به گزارش ایسنا ، «امیر» و «رضا» و «غلامرضا» که او را «قلی» صدا می.زنند، سه جوان عقب.افتاده.ای هستند که با دایی.شان «حبیب» می.شوند چهار مرد عقب.افتاده. آنان عملا نمی.توانند نان.آور باشند چون کار چندانی از آنان برنمی.آید و اگر هم بربیاید، نان چندانی بابت کارشان درنمی.آید. گهگداری اگر همسایه.ای یا آشنایی، کاری در حد و اندازه.های حمالی داشته باشد، برایش انجام می.دهند؛ شاید پولی به اندازه خرید چند نان دستشان بیاید.
        مادر نابینا، تا آنجا که جا داشته پیر و شکسته است. سن و سالش را هم یادش نیست. این را وقتی می.توان فهمید که «طاهره» برای گفتن سن او از مادر می.پرسد «مامان یادته چند سالته؟» و او یادش نمی.آید. «یاد»های مادر از یادش رفته است. بقیه هم همین.طور. «طاهره» هم فقط یادش می.آید که شاید 15 سال یا بیشتر از روزی می.گذرد که شوهرش از خانه بیرون رفت و آنها را با همه نداشته.هایشان تنها گذاشت.
        شاید خوشبخت.ترینشان «فاطمه» بوده است که به خاطر سالم بودن، خانواده.ای سال.ها قبل سرپرستی.اش را قبول کرده.اند و حالا دیگر در آستانه ازدواج است.
        از قوم و خویش و فامیل، چیزی در حد «هیچ» دارند و از نظر درآمد و منبع تامین زندگی، چیزی در حد کمتر از «هیچ». دو اتاق با یک حیاط کوچک، جایی است که روزها و روزمرگی.های این خانواده در آن جان می.کنند تا شب شوند و این از خوش.اقبالی آنان بوده که از وقتی که به «مرتضی گرد» پا گذاشته.اند، در همین خانه بوده.اند و کسی هم مدعی نشده است که «اینجا مال ماست!»

        در حال حاضر برای این خانواده اهل حوالی سراب، یک غذای ساده هم تقریبا نوعی تجمل است که می.توانند از خیرش بگذرند. تفریح و بهداشت را هم که اصلا بیخیال. اگر پولی از طرف عابری یا کسی که از وضعشان باخبر است به دستشان برسد، با آن نان خالی می.خرند و چند نفری می.خورند تا نمیرند.

        یکی می.گوید: «داریم این در اون در می.زنیم تا شاید اگه خدا خواست بتونیم یه دستگاه سبزی.خردکنی واسشون بگیریم لااقل بتونن باهاش یه بخور و نمیری در بیارن».
        کمیته امداد، بهزیستی، شورای شهر، شهرداری و ... از جمله سازمان.ها و نهادهایی هستند که همت کرده.اند و نه «ماهی» به این خانواده داده.اند و نه آنان را با «ماهی.گیری» آشنا کرده.اند. شاید می.خواهند اینها روی پای خودشان بایستند!
        شهرک مرتضی.گرد، جایی کمی پایین.تر از ناف تهران، در محدوده منطقه 19 پایتخت، از شمال به ضلع جنوبی بزرگراه آزادگان، از شرق به شهرک علی.آباد قاجار از توابع شهر چهاردانگه، از غرب به شهرک گلریز و اتوبان خلیج فارس و از جنوب به زمین.های ارتش و اراضی عباس.آباد از توابع بخش آفتاب منتهی می.شود.


        تنها راه موفقیت در بازارمالی جهانی ، ترک اعتیاد طمع است .

        برای مطالعه بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید
        http://traderha.com/threads/6811-Teamwork-EURUSD?p=200352&viewfull=1#post200352

        نظر


        • اگر واقعا فکر میکنید که محیط زیست از اقتصاد (پول) کمتر اهمیت داره، تلاش کنید در حالی که نفس رو تو سینه هاتون حبس کردید، پول هاتون رو بشمارید.
          before you start anything..learn how to finish it

          نظر


          • علم بهتر است یا نفت؟

            گاه و بي.گاه از من مي.پرسند:«به جز كشور خودت .به كدام كشور ديگر علاقه داري؟»










            گاه و بي.گاه از من مي.پرسند:«به جز كشور خودت .به كدام كشور ديگر علاقه داري؟»
            هميشه يك جواب داشته.ام: تايوان.
            مردم مي.پرسند «تايوان؟ چرا تايوان؟»
            جواب خيلي ساده است. چون تايوان صخره.اي لم. يزرع در دريايي پر از امواج طوفاني و بدون منابع طبيعي براي زندگي كردن است. حتي براي ساخت و ساز بايد از چين، شن و ريگ وارد كند و با وجود همه اينها چهارمين ذخاير كلان مالي دنيا را در اختيار دارد. زيرا به جاي كندن زمين و استخراج هر آنچه كه بالا مي.آيد، .تايوان ذهن و افكار 23ميليون تايواني را مي.كاود.، استعدادشان را، انرژي..شان را و هوش و ذكاوت شان را.چه زن و چه مرد. هميشه به دوستانم در تايوان مي.گويم:. شما خوشبخت.ترين مردم دنيا هستيد، چطور اينقدر خوشبخت شده.ايد؟ .نه نفت داريد،. نه سنگ.آهن، نه جنگل، .نه الماس،. نه طلا، .فقط مقدار كمي ذخاير ذغال سنگ و گاز طبيعي .و به خاطر همين هم است كه فرهنگ تقويت مهارت.هايتان را توسعه داده.ايد؛ كاري كه امروزه ثابت شده با ارزش ترين و تنها منبع تجديدپذير واقعي در جهان است. حداقل اين برداشت شهودي من بود. اما ما در اينجا دلايلي نیز داريم كه اين موضوع را ثابت مي.كند.
            تيمي از سوي «سازمان همكاري اقتصادي و توسعه» اخيرا مطالعه.اي كوچك اما جالب انجام داده و رابطه بين عملكرد افراد در تست.هايي به نام « برنامه بين.المللي ارزيابي دانش.آموزان» يا PISA (كه هر دو سال مهارت.هاي رياضي، علوم و درك خواندن افراد 15 سال را در 65 كشور امتحان مي.كند) و درآمد كلي منابع طبيعي به عنوان G.D.P يا توليد ناخالص داخلي را براي هر كشور شركت كننده مورد بررسي قرار داده است. اگر بخواهيم خيلي كوتاه توضيح دهيم اينگونه مي.شود كه. رياضي دانش آموزان دبيرستاني شما در مقايسه با مقدار نفت يا مقدار الماسي كه استخراج مي.كنيد چقدر خوب است؟. آندرياس شليچر كسي كه از طرف O.E.C.D بر تست.هاي PISA نظارت مي.كند مي.گويد:.
            نتايج نشان داد كه رابطه.اي فوق.العاده منفي بين پولي كه كشورها از منابع طبيعي خود به دست مي.آورند با دانش و مهارت.هاي جمعيت دبيرستاني.شان وجود دارد. «اين يك الگوي جهاني است كه در همه 65كشوري كه در آخرين تست.هاي ارزيابي PISA شركت كرده.اند وجود دارد» چيزي به اسم نفت و PISA با هم و در كنار هم وجود ندارد.
            به گفته شليچر،. در آخرين نتايج PISAمعلوم شد كه دانش.آموزان كشورهاي سنگاپور،. فنلاند،. كره جنوبي،. هنگ كنگ و ژاپن با وجود بهره اندك از منابع طبيعي، نمرات PISA بالايي دارند.در حالي كه با دارا بودن بيشترين مقدار درآمد نفتي، دانش آموزان قطر و قزاقستان كمترين نمرات PISAرا به دست آوردند.
            عربستان سعودي، كويت،. عمان،. الجزيره، بحرين و سوريه نمرات مشابه سال 2007را در تست.هاي بين.المللي رياضيات و مطالعات علمي به دست آوردند، اين در حالي است كه دانش آموزان لبنان، اردن و تركيه- كه باز هم جزء كشورهاي خاورميانه هستند، اما با منابع طبيعي كمتر- نمرات بهتري به دست آوردند. دانش.آموزان كشورهاي آمريكاي لاتين كه جزو كشورهاي غني و داراي منابع طبيعي زياد محسوب مي.شوند،. مثل برزيل، مكزيك و آرژانتين در آخرين تستPISAنمرات ضعيفي به دست آوردند. در مورد آفريقا بايد بگوييم كه اصلا در اين تست.ها شركت نداشت. كانادا، .استراليا .و نروژ، كشورهايي كه باز هم داراي منابع طبيعي زيادي هستند، .نمرات خوبي در PISA كسب كردند؛ كه به گفته شليچر بخش اعظم آن مربوط به اين است كه هر سه كشور سياست.هاي برنامه.ريزي شده و سنجيده.اي را در قبال ذخيره كردن و سرمايه.گذاري درآمدهاي حاصل از منابع طبيعي.شان اتخاذ كرده.اند.
            همه اين بررسي.ها و نتايج به ما مي.گويد كه اگر واقعا مي.خواهيد بدانيد كه يك كشور در قرن 21 چگونه عمل خواهد كرد،. منابع و معدن.هاي طلاي آن را به حساب نياوريد،. بلكه بايد معلم.های تاثيرگذارش را، .والدين آگاه و دانش.آموزان متعهدش را مد نظر قرار دهيد. شليچر مي.گويد: نتايج يادگيري در مدارس امروز،. شاخصي از ثروت و فوايد اجتماعي ديگري است كه كشورها در درازمدت حاصل خواهند كرد.اقتصاددانان خيلي وقت است كه در مورد «بيماري هلندي» صحبت مي.كنند.اين امر زماني به وقوع مي.پيوندد كه كشوري آنقدر متكي به صادرات منابع طبيعي خود باشد كه ارزش پول رايج آن به شدت بالا رفته و در نتيجه توليد داخلي آن به دليل وجود سيلي از واردات تحت تاثير قرار گرفته و نابود مي.شود و در اين حالت قيمت كالاهاي صادراتي پيوسته بالا مي.رود. چيزي كه تيم PISA نشان مي.دهد يك بيماري مرتبط با آن است: جامعه.هايي كه به منابع طبيعي خود بيش از حد وابسته شده.اند،مستعد پرورش والدين و جواناني هستند كه بخشي از غرايز،. عادات و محرك.هايشان را براي انجام دادن تكاليف و تقويت مهارت.هايشان از دست داده.اند.
            در مقايسه به گفته شليچر: «در كشورهايي با منابع طبيعي اندك – فنلاند، سنگاپور يا ژاپن- تحصيلات،. نتايج و شان و مقام بالاتري دارد؛ حداقل تا حدی.زيرا در كل عموم مردم فهميده.اند كه كشور بايد با دانش و مهارت مردمش به پيش رود و اين موضوع با كيفيت تحصيلات و سيستم آموزشي مرتبط است. والدين و فرزندان در اين كشورها مي.دانند كه اين مهارت.ها و توانايي.هاي بچه.ها هستند كه شانس.هاي آنها را رقم مي.زنند و هيچ چيز ديگري نمي.تواند آنها را نجات دهد. بنابراين فرهنگ و سيستم آموزش كاملي را بنا مي.نهند». يا همانطور كه دوست هندي- آمريكايي من كي. آر. سريدهار، موسس شركت سوخت باتري بلوم انرژي مي.گويد: «وقتي منابع نداريد، مبتكر مي.شويد.» به خاطر همين است كه كشورهاي خارجي با بيشترين تعداد كمپاني در ليست نزدیک، چين، هنگ كنگ، تايوان، هند،. كره جنوبي و سنگاپور هستند.هيچ كدام از اين كشورها از منابع طبيعي براي پيشبرد اهداف خود بهره نمي.برند. اما اين مطالعات پيام مهمي هم براي جهان صنعتي در بر دارد.مطمئنا در يك ركود اقتصادي ديرگذر، براي «انگيزه» جايگاهي وجود دارد. اما، شليچر مي.گويد «تنها راه معقول اين است كه مسير خود را از طريق فراهم نمودن دانش و مهارت براي افراد بيشتري، به منظور رقابت، همكاري و ارتباط برقرار كردن در راستاي پيشرفت كشور، هموار نماييم.» به گفته شليچر، به طور خلاصه در اقتصادهاي قرن بيست و يكم دانش و مهارت تبديل به پول رايج جهاني .شده است، .اما هيچ بانك مركزي كه اين پول را چاپ كند وجود ندارد. هر كس مجبور است كه خود تصميم بگيرد چقدر پول چاپ خواهد كرد.مسلما داشتن نفت، .گاز و الماس خيلي خوب است.با وجود آنها فرصت.هاي شغلي زيادي به وجود مي.آيد، اما در دراز مدت جامعه را ضعيف خواهند كرد؛ مگر اينكه براي ساختن مدارس و ايجاد فرهنگ يادگيري هميشگي استفاده شود.
            شليچر مي.گويد: .چيزي كه شما را همواره به سمت جلو مي.راند و باعث پيشرفت شما مي.شود، چيزي است كه خودتان آن را ساخته.ايد.
            تنها راه موفقیت در بازارمالی جهانی ، ترک اعتیاد طمع است .

            برای مطالعه بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید
            http://traderha.com/threads/6811-Teamwork-EURUSD?p=200352&viewfull=1#post200352

            نظر


            • جمله های زیر از کتاب زیبا و ساده.ای به نام "خدا را شکر" از خانم "زهره زاهدی" انتخاب شده که در عین سادگی بسایر پرمعنی و زیبا هستند. حتما همه.گی در طول زندگی به مواردی مشابه این نوشته.ها بر میخوریم. مواردی که اول احساس می.کنیم مشکل یا دردسر هستند؛ اما با کمی تامل و تفکر، خوشبختی ساده.ای را به یادمان می.آورند.


              خدا را شکر که تمام شب صدای خر خر شوهرم را می شنوم, این یعنی او زنده و سالم در کنار من خوابیده است.

              خدا را شکر که دختر نوجوانم همیشه از شستن ظرفها شاکی است, این یعنی او در خانه است و در خیابان ها پرسه نمی زند.

              خدا را شکر که مالیات می پردازم, این یعنی شغل و درآمدی دارم.

              خدا را شکر که باید ریخت و پاش های بعد از میهمانی را جمع کنم, این یعنی در میان دوستانم بوده ام.

              خدا را شکر که لباسهایم کمی برایم تنگ شده اند, این یعنی غذایی برای خوردن دارم.

              خدا را شکر که در پایان روز از خستگی از پا می افتم, این یعنی توان سخت کار کردن را دارم.

              خدا را شکر که باید زمین را بشویم و پنجره ها را تمیز کنم, این یعنی خانه ای دارم.

              خدا را شکر که در جایی دور جای پارک پیدا کردم, این یعنی هم توان راه رفتن دارم و هم اتومبیلی برای سوار شدن.

              خدا را شکر که سر و صدای همسایه ها را می شنوم, این یعنی می توانم بشنوم.

              خدا را شکر که اینهمه شستنی و اتوکردنی دارم, این یعنی من لباسی برای پوشیدن دارم.

              خدا را شکر که هر روز باید با زنگ ساعت بیدار شوم, این یعنی من هنوز زنده ام.

              خدا را شکر که گاهی اوقات بیمار می شوم, این به یادم می آورد که اغلب اوقات سالمم.

              خدا را شکر که خرید هدایای سال نو جیبم را خالی می کند, این یعنی عزیزانی دارم که می توانم برایشان هدیه بخرم.

              نظر




              • سیستم زامبی:

                چگونه سرمایه داری از ریل خارج شد

                شش سال بعد از فاجعه لمن ، جهان صنعتی از سندرم ژاپن رنج می برد. رشد در آن بسیار کم است، زلزله دیگر فاجعه بار است و فاصله بین فقیر و غنی در حال بیشتر شدن است. آیا می تواند اقتصاد جهانی خودش را بازسازی کند؟



                پنجاه و پنج آنلاین:
                یک لغت جدید در حال ظهور، در سخنرانی.ها و مراکز و مجامع جهانی در حال گردش است. این لغت را می توان در مجمع جهانی اقتصاد در داووس، سوئیس، و در نشست سالانه سرمایه پولی بین المللی شنید. بانکداران بسیار محتاطانه در مورد آن صحبت می کنند و سیاست مداران در گفتگوهای خود آن را نادیده می.گیرند.
                این لغت "دخالت " است و نشانگر ویژگی.ای است که به نظر می رسد جوامع صنعتی غرب در حال از دست دادن آن باشند: امکان فراهم کردن شرایط برای حداکثر لایه.های مختلف جامعه برای بهره.بردن از رشد اقتصادی و مشارکت در مسائل سیاسی. این لغت حتی در جلسات انحصاری.تر همانطور که در لندن در ماه می استفاده شد، موضوع بحث است. تعداد 250 نفر از اشخاص بسیار ثروتمند، از رئیس گوگل اریک اشمیت تا CEOکمپانی Unilever پاول پولمن، در یک قلعه تاریخی در حاشیه رودخانه تیمز جمع آمدند تا نگرانی خود در مورد این حقیقت که در سرمایه داری امروزی، سهم بسیار کمی برای طبقات پایین.تر جامعه وجود دارد ابراز کنند. رئیس جمهور سابق ایالات متحده بیل کلینتون ایراد "توزیع نابرابر فرصت" را بیان کرد، در حالی که مدیر اجرایی IMF کریستین لگارد از خرابکاری.های مالی متعدد شکایت می.کرد. میزبانان جلسه، سرمایه.گذار و صاحب بانک لین فرستر د رشیلد، گفت که او در مورد همبستگی و پیوستگی در جامعه نگران است، اینکه شهروندان "اعتماد به دولتهای خود" را از دست داده اند. البته لازم نیست که برای پی بردن به اینکه جوامع صنعتی غرب مشکلاتی دارند، در کنفرانس "سرمایه داری شامل کننده " در لندن شرکت کنید. زمانی که 25 سال پیش دیوار برلین سقوط کرد، اقتصاد و نظم اجتماعی لیبرال غرب به نظر می رسید که در آستانه شروع پیشرفت بدون توقف می.باشد. کمونیسم سقوط کرد، سیاست مداران به ستایش از اقتصاد غیر دولتی پرداختند و محقق سیاست آمریکا فرانسیس فوکویاما "پایان تاریخ" را دعا می کرد.
                امروزه کسی در مورد اثرات سودمند جنبش سرمایه داری صحبت نمی کند. بحث امروزه در مورد "رکود سکولار" است همانطور که وزیر سزمایه داری سابق ایالات متحده لاری سامرز این را عنوان کرد. سرعت رشد ایالات متحده امروزه حتی برابر نصف سرعت رشد آن در دهه 1990 نیز نیست. ژاپن نیز اقتصاد بیمار آسیا است. و اروپا در کساد اقتصادی در حال فرو رفتن است که منجر به کاهش میزان صادرات ماشین آلات آلمانی شده که تهدیدی برای پیشرفت است.
                سرمایه داری در قرن 21 سرمایه داری غیرقطعی است که یک بار دیگر این موضوع در هفته پیش نشان داده شد. همه آنچه اتفاق افتاد تعدادی محاسبات تجاری نا امید کننده ایالات متحده بود و ناگهان بازار در سراسر جهان از بازار بورس ایالات متحده تا تجارت نفت خام دچار افت شدید شد. همچنین به نظر می.رسید که این اغتشاش همچنین برای بورس در کشوری که برای مدتی طولانی نشانگر عصبانیت از این موضوع باشد نیز اتفاق افتاد: یونان. روزنامه.های اقتصادی آن را "سقوط آنی " نامیدند.
                تمام شدن سرمایه
                سیاست مداران و رهبران تجاری در هر کجا اکنون به دنبال محرک .های جدید هستند، اما مخازن دولتها خالی هستند. میلیاردها سرمایه هزینه شده در بسته.های محرک اقتصادی ناشی از بحران اقتصادی کوهی از قرض برای اکثر کشورهای صنعتی ایجاد کرده است آنها اکنون سرمایه کافی برای برنامه.های جدید ندارند. ذخایر بانک.های مرکزی نیز در حال تمام شدن است. آنها نرخ سود را تا نزدیکی صفر کاهش داده.اند و صدها میلیارد برای خرید اوراق قرضه دولتی هزینه کرده اند. همچنان حجم بالایی از پولی که آنها در اقتصاد تزریق کرده.اند راهی به اقتصاد باز نکرده است. در ژاپن، اروپا و یا ایالات متحده، کمپانی.ها به سختی در صنعت و کارخانه.ها سرمایه گذاری می.کنند. در عوض، قیمت.ها در سهام. های جهانی، املاک و مستغلات و بازار بورس در حال انفجار است که یک حرکت خطرناک ناشی از پول ارزان و رشد بی دوام است. کارشناسان بانک برای سکونت.گاه.های بین المللی اکنون "علائم آزار دهنده" از یک فاجعه در شرف وقوع در بسیاری از حوزه ها را شناسایی کرده.اند. علاوه بر ایجاد ریسک.های جدید، سیاست بحران زده غرب تنازعات را در خود ملت.های صنعتی بدتر می.کند. در حالی که حقوق کارگران ثابت مانده است و حساب.های پس انداز معمول تقریبا سودی ندارند، طبقات ثروتمند تر – کسانی که بیشتر در آمد آنها از طریق استفاده از سرمایه.شان که برایشان کار کند است – در حال کسب سود بسیاری هستند.
                بر اساس آخرین گزارش ثروت جهانی که توسط گروه مشاوران بوستون ارائه می شود، سرمایه خصوصی در سرتاسر جهان در سال پیش 15 درصد رشد داشته است که تقریبا دو برابر سریع تر از 12 ماه پیش از آن است.
                این اطلاعات یک ایراد خطرناک در موتورخانه سرمایه داری را نشان می.دهد. بانکها، سرمایه.گذاری.های مشترک، و سازمان.های سرمایه گذاری در گذشته اطمینان داشتند که پس انداز شهروندان تبدیل به پیشرفت.های فنی، رشد و شغل.های جدید می.شود. امروزه آنها باز توزیع سرمایه اجتماعی از پایین تا بالا را سازماندهی می.کنند. طبقات متوسط نیز تاثیرات منفی پذیرفته.اند: سال.هاست که بسیاری از افراد با سرمایه متوسط شاهد کاهش سرمایه خود به جای رشد آن بوده.اند.
                اقتصاد دان هاروارد کاری کتز با طعنه گفته است که جامعه آمریکا همانند یک ساختمان آپارتمان ناپایدار و بد فرم است: پنت هاوس در بالا در حال بزرگ و بزرگ تر شدن است جمعیت در طبقات پایین در حال رشد بیش از حد است طبقات وسط مملو از واحدهای خالی و آسانسور از کار ایستاده است.
                "عرض تر و عریض تر"
                تعجبی ندارد که ، مردم از این پس نمی.توانند بیشتر از این سیستم خارج شوند. بر اساس نظر سنجی.های انجام شده توسط موسسه آلنباخ، تنها یک پنجم آلمانی.ها معتقدند که شرایط اقتصادی در آلمان "عادلانه" است. تقریبا نود درصد احساس می.کنند که فاصله بین ثروتمند و فقیر در حال "عریض تر و عریض تر شدن" است.
                در این حالت، بحران سرمایه داری تبدیل به بحران دموکراسی شده است. بسیاری احساس می.کنند که کشور آنها از این پس در حال اداره توسط پارلمان و قانون گذاران نیست، بلکه در لابی.های بانک.ها اداره می.شود، که منطق بمب گذاران انتحاری را برای حفظ جایگاه.شان استفاده می.کنند: یا آنها سالم باید بمانند یا همه را به کام مرگ می.کشند.
                تعجب آور نیست که این وضعیت استدلال.های چپ گرا ترین اقتصاد دانان مانند منتقد توزیع توماس پیکتی را تقویت می.کند. اما حتی اقتصادهای آزاد شروع به استفاده از لغاتی ماند "جامعه یک درصدی" و "حکومت ثروتمندان" کرده.اند. تفسیرگر ارشد فاینانشیال تایمز، مارتین ولف، رها کردن بازار سرمایه را "عهد با شیطان" نامیده است. آنها تنها نیستند. حتی افراد داخل سیستم نیز سرشار از شک هستند. یک تحلیل گر بانکی در نیویورک است که مورد خشم بانکها ست، یک تاجر از سوئیس که برای مالیات.های بیشتر درخواست کرده است، سیاست مدار محافظه کار واشنگتن که اعتقادش را از محافظه کاران از دست داده است، و صاحب یک بانک خصوصی در فرانکفورت که از دید مقام عالی پولی اروپا عجیب است.
                همه آنها یک احساس عمیق از ناآرامی دارد و بعضی از آنها حتی تمایل به طغیان دارند.

                اگر یک ستاره راک بین تحلیل گران بانکی در سراسر جهان وجود داشته باشد، او مایک مایو است. کارشناس مالی پر طاقت که عاشق کراوات بلند و کت و شلوار است، و او اینکه دیگران به او می گویند "قاتل CEO" را دوست.
                سلاح هایی که مایو به میدان نبرد می برد به طور مرتب در اداره کوچک در طبقه 15 برج نیویورک قرار گرفته اند: مطالعات سنگین عددی در مورد صنعت بانکداری ایالات متحده، که بعضی از آنها به ضخامت جعبه کفش هستند که آنها غول.های صنعت نظیر CEO سابق گروه شهری سندی ویل، یا استن ا نیل در روزهایش به عنوان رئیس مریل لینچ را خشمگین می.کند. در زمان موافقت مایو با داد و ستد نظرات او مورد استقبال واقع می.شود، اما زمانی که حرف از فروش می.زند قمیت.ها دچار نوسان می.شوند.
                مایو علاقه.مند به یک حوزه خاص نیست بلکه هسته سیستم اقتصاد غرب برای او مهم است. کارل مارکس به بانکها گفت "مصنوعی.ترین و توسعه یافته.ترین محصولات با مود تولید سرمایه داری ایجاد می.شود." برای اقتصاددان اتریشی جوزف شومپتر، آنها ضامن پیشرفت هستند، که آنها به صورت "نابودی سازنده" نامیده است.
                اما موسسات مالی این اقدامات را برای طولانی مدت انجام نداده.اند. پیش از بحران مالی، آنها محرک.های غیر قابل دفاع گسترش قرض که منجر به فاجعه شدند بودند. اکنون، تمرکز از اینکه آنها تعمیر کننده خرابی.ها هستند به مانع بهبودی تغییر کرده است. مقدار اعتبار باید شش برابر سریع تر از چیزی که هست باید باشد" این را مایو گفته است. "بانکها اکنون موتورهای پیشرفت دیگر نیستند."
                گفته های مایو انعکاسی از تجربه 25 ساله او در صنعت است، دوره.ای که گه.گاه مانند یک نقشه در فکر جان گریشنام بوده است: قهرمان جهان به رویارویی با سیستم مانند مافیا آمده است.
                او در اواخر دهه 20 سالگی عمر خود بود که به وال استریت رفت، مکانی که از نگاه او هم برای برتر بودن اخلاقی و اقتصادی سرمایه داری سمبولیک بوده است. مایو می.گوید "من همواره این عقیده را داشته.ام، که رئیس بانک با اخلاق ترین فرد و شرافتمند ترین شهروند ممکن است."


                تنها راه موفقیت در بازارمالی جهانی ، ترک اعتیاد طمع است .

                برای مطالعه بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید
                http://traderha.com/threads/6811-Teamwork-EURUSD?p=200352&viewfull=1#post200352

                نظر


                • انک نومورای ژاپن: صعودی شدن قیمت نفت با به نتیجه نرسیدن مذاکرات هسته.ای

                  بانک نومورای ژاپن هشدار داد، اگر مذاکرات هسته ای بین ایران و آمریکا به نتیجه نرسد، بازار نفت باید در انتظار وارد شدن «یک ریسک سیاسی افزایشی مهم بر قیمت» باشد.


                  بانک نومورای ژاپن هشدار داد، اگر مذاکرات هسته ای بین ایران و قدرت های جهانی به شکست بیانجامد، بازارها باید در انتظار وارد شدن «یک ریسک سیاسی افزایشی مهم بر قیمت نفت باشند.»


                  آلاستایر نیوتون، تحلیلگر ارشد سیاسی بانک نومورا در یادداشتی نوشت، اگر ایران از پای میز مذاکره برخیزد، بازارها ممکن است به راحتی از (به خطر افتادن) ثبات منطقه بترسند و این می تواند بر قیمت نفت که از ماه ژوئن در مسیر کاهشی قرار گرفته تاثیر بگذارد.


                  نیوتون افزود: «موضوع ایران ممکن است مجددا عوامل سیاسی را برای تعیین قیمت نفت قبل از پایان سال پیش بکشد.»


                  قیمت نفت برنت برای تحویل در ماه دسامبر، روز جمعه به زیر 86 دلار رسید که ناشی از تقویت ارزش دلار و فزونی عرضه در بازار بود. قیمت نفت برنت در ماه اکتبر بیش از 9 درصد کاهش یافت که بیشترین کاهش ماهیانه از می 2012 تاکنون بود.


                  نیوتون در ادامه گفت: «در صورتی که تا 24 نوامبر توافقی حاصل نشود، من فکر می کنم کنگره آمریکا تحریم های جدیدی را به اجرا خواهند گذاشت.» وی افزود، زمینه هایی وجود دارد که نشان می دهد احتمال دستیابی به توافق کمتر از 50 درصد است.


                  وی افزود: «اگر به یک یا چند دلیل، مذاکرات شکست بخورد، فعالان بازار احتمالا بر روی بازه زمانی ژانویه تا آوریل تمرکز خواهند کرد که بهترین زمان از نظر شرایط آب و هوایی برای برگزاری مانورهای نظامی در منطقه خلیج فارس است.»


                  این تحلیلگر مسائل سیاسی افزود، اگر ایران مجددا کار بر روی راکتور آب سنگین اراک را آغاز کند، که تنها 6 تا 9 ماه تا تکمیل شدن زمان نیاز دارد، ممکن است اسرائیل تصمیم به حمله به تاسیسات هست های ایران را بگیرد. در آن صورت ایرانی ها نیز مقابله به مثل خواهند کرد و اسرائیل را هدف قرار خواهند داد. «بنابراین هرگونه افزایش قیمت ناشی از تحولات ایران در سه ماهه نخست سال 2015 بعید است دوام داشته باشد.»
                  تنها راه موفقیت در بازارمالی جهانی ، ترک اعتیاد طمع است .

                  برای مطالعه بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید
                  http://traderha.com/threads/6811-Teamwork-EURUSD?p=200352&viewfull=1#post200352

                  نظر



                  • پیامد فاجعه آمیز توافق هسته ای برای روسیه: تبدیل ایران به پایگاه اقتصادی نخست امریکا و اروپا/روس ها هم با لغو یکباره تحریم های ایران مخالفند!

                    ایران نیوز24: نشریه وستی کافکازا نوشت: در مذاکرات هسته ای تاکنون پیشرفت هایی بدست آمده است، اما اختلافات همچنان در مورد ظرفیت غنی سازی ایران و مسائل مربوط به لغو تحریم ها پابرجاست.

                    به گزارش ایران نیوز24، الکساندر کوزنتسوف، کارشناس مسائل بین المللی معتقد است که انعقاد توافق هسته ای برای اوباما و روحانی ضرورت دارد. وی گفت: «حسن روحانی آخرین برگ برنده ی خود را رو کرده است. او با شعار بستن پرونده هسته ای ایران، در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شد. اگر، مذاکرات شکست بخورد، مرگ سیاسی می تواند در انتظار دولت او باشد. جامعه ایران از تحریم ها به تنگ آمده است، بنابراین، پیروزی روحانی در انتخابات ریاست جمهور کشور اتفاقی نبوده است.به گفته ی کوزنتسوف، برای اوباما نیز، توافق هسته ای تنها دستاور واقعی وی طی هشت سال دوره ریاست جمهوری اش خواهد بود که اشتباهات دهشتناک و شکست های امریکا را باطل خواهد کرد: «مساله هسته ای ایران، هدف اصلی امریکا نیست. حتی اگر، ایران به سلاح هسته ای دست یابد نیز تهدید ناشی از آن هم برای امنیت و ثبات منطقه ای و هم منافع امریکایی ها بسیار اندک خواهد بود. ایران نمی تواند سلاح هسته ای را علیه عربستان سعودی به کار برد، زیرا، در تهران از پیامدهای احتمالی این گام به خوبی آگاه هستند. استفاده از سلاح هسته ای علیه دولت های حاشیه خلیج فارس به بروز فاجعه زیست محیطی منجر خواهد شد که در خود ایران نیز تاثیر خواهد گذاشت.کوزنتسوف باور دارد که هدف امریکا – محروم کردن ایران از موقعیت قدرت برتر در منطقه است: «در حال حاضر، ایران – تنها کشور در منطقه خاور نزدیک است که تحت حاکمیت دولت های خارجی قرار ندارد. یعنی، این کشور سیاست داخلی کاملا مستقلی را در پیش گرفته است. حتی، دولت هایی با قوه سیاسی و مالی زیاد نظیر، ترکیه و عربستان سعودی که تلاش می کنند در سیاست خارجی، ابتکار عمل های خود را اعمال کنند، به هر صورت به نوعی با در نظر گرفتن نظریات امریکا عمل می کنند و در اقدامات خود به طور کامل آزاد نیستند. برای امریکا، کاهش نفوذ ایران در خاور نزدیک، در شرق عربی، حل و فصل کامل مساله اسد در سوریه و پایان دادن به حمایت ایران از جنبش «حزب الله» در لبنان اهمیت دارد. یعنی، محروم کردن ایران از موقعیت بازیگر مستقل.رجب صفراف، مدیر مرکز مطالعات ایران معاصر، معتقد است که احتمال دارد، لغو تحریم های اعمالی علیه تهران به ضرر روسیه باشد: «بازار ایران به طور کامل به تصرف شرکت های غربی در خواهد آمد و شرکت های روسی نه در طرح های فنی و نه در طرح های سرمایه گذاری نمی توانند با شرکت های غربی رقابت کنند. شش ماه دیگر، ایران به موقعیتی دست خواهد یافت که سرمایه گذاری ها، تکنولوژی و قراردادهای بلند مدت بر مشی سیاسی ایران و فضای سیاسی در خود ایران تاثیر خواهد گذاشت. و این امر، برای منافع روسیه در آسیای مرکزی و در مجموع، در این منطقه، پیامدهای فاجعه آمیزی به همراه خواهد داشت. زیرا، احتمال دارد که ایران به پایگاه نخست برای امریکا و دولت های غربی و به کشوری بدل شود که ثبات و موقعیت اقتصادی روسیه را برهم زند.صفراف معتقد است که اگر توافقنامه امضا شود و ایران به سیستم غربی ارزش ها بپیوندد، در آن صورت، در آینده نزدیک، احتمال دارد که جمهوری اسلامی ایران به رقیب جدی روسیه در طرح منابع انرژی زا بدل شود: «از طریق ایران، در اقتصاد کشورهای مشترک المنافع و فضای بعد از فروپاشی شوروی سرمایه گذاری های بزرگی انجام خواهد شد. و این امر، سطح حضور و نفوذ سیاسی ایران در آسیای مرکزی را افزایش خواهد داد.ولادیمیر ساژین، کارمند علمی ارشد انستیتوی خاور شناسی آکادمی علوم روسیه و کارشناس مسائل ایران، معتقد است که در سندی که برای روز 24 ماه نوامبر آماده می شود، باید دو نکته اصلی ذکر شود: «نخست – درخواست از ایران برای اجرا و رعایت اصول ذکر شده در پروتکل الحاقی توافقنامه آژانس بین المللی انرژی اتمی که برنامه هسته ای ایران را به طور کامل برای آژانس بین المللی انرژی اتمی شفاف خواهد کرد. در چنین حالتی، تغییر رویکرد و انجام عمل غیر قابل قبول برای آژانس بین المللی انرژی اتمی غیر ممکن خواهد بود. نکته دوم – ترسیم الگوریتم اقداماتی نظیر لغو تحریم ها. این مساله بسیار پیچیده است. اعمال تحریم ها سهل تر از لغو آنها است. تحریم ها بسیار زیاد هستند. چگونه می توان آنها را لغو کرد؟ آیا لغو تحریم ها همانطوری که ایرانی ها بر آن پافشاری دارند، باید یکباره انجام شود ؟ هر چند من فکر نمی کنم که کشورهای اروپای غربی و روسیه با این امر موافق باشند، زیرا، وزیر امور خارجه ما اصل step-by-step را پیشنهاد کرده بود، یعنی، لغو تدریجی تحریم ها. باید مکانیسم لغو تحریم ها تدوین شود.



                    تنها راه موفقیت در بازارمالی جهانی ، ترک اعتیاد طمع است .

                    برای مطالعه بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید
                    http://traderha.com/threads/6811-Teamwork-EURUSD?p=200352&viewfull=1#post200352

                    نظر


                    • تحلیل النهار از قدرت گرفتن ایران در منطقه:

                      امپراطوری نوظهور از شرق در حال ظهور است
                      النــــهار نوشت: ایرانی ها امروز به خود می بالند,آنها پس از رسیدن به سواحل مدیترانه اکنون آرام آرام در سواحل دریای سرخ جا پایشان را محکم می کنند.



                      امپراطوری از سمت شرق مرزهای جهان عرب در حال ظهور است.



                      به گزارش دیارمیرزا ، باید به اعراب و ترکیه گفت در پایان این نبرد خونین منطقه ای چه نصیبتان شده؟میخواستید سوریه و لبنان و عراق را از دستان ایران خارج کنید اما ایران یمن را هم از دستانتان خارج کرد!
                      ۱- در عراق ایران بهترین فرمانده هانش را به میدان نبرد فرستاده و در راس آنها ژنرال قاسم سلیمانی که در میان ما اعراب به ژنرال مرگ معروف است و اکنون او محبوبترین فرد حال حاضر عراق شده و این یعنی عراقی ها به ایران نزدیکتر و وابسته تر شده اند.
                      ۲- کردستان عراق هم به ایران نزدیک بود هم به ترکیه ولی ترکها با اشتباه های مرگبار خود کردستان عراق و افکار عمومیش را راحت همسو با ایرانی ها کردند.وقتی مسعود بارزانی میگوید دوست و دشمن را اکنون خوب شناخته ایم باید پایان کار ترکیه در این منطقه را پیش بینی کنیم و افزایش نفوذ ایران.
                      ۳- در لبنان ارتش لبنان برای نخستین بار به همراه حزب الله و به صورت هماهنگ در حال نبرد با شورشیان سنی مذهب است و این یعنی افزایش نفوذ ایران و به همین دلیل وزیر دفاع لبنان به ایران می رود برای دریافت وسایل پیشرفته نظامی.سعودی ها هم دو دستی یکی دیگر از کشورهای عربی را تقدیم امپراتوری در حال ظهور کردند…

                      ۴- باید به تُرکها گفت مگر شما نگفتید سوریه در عرض ۳ ماه سقوط میکند پس چه شد؟۳ سال گذشته آقای اردوغان آیا هنوز هم همان رویاها سراغتان می آید.در مورد سوریه همین بس که بشار اسد به مسئولین ایرانی گفت ژنرال شما(قاسم سلیمانی)امروز از من هم در سوریه محبوبتر است!احسنت به شما جناب اردوغان و متحدین عربتان با این سیاست حساب شده!
                      ۵- بحرین را خواستید نگه دارید ولی یمن را از دست دادید آقایان!ایرانی ها صنعا را هم تصرف کردند و شما نظاره کردید.
                      ۶- در افغانستان هم آنها مهره خود را رئیس دولت اجرایی کردند با همکاری پنهان با آمریکایی ها!بی دلیل نیست آنها امروز به خود می بالند و جهان عرب و تُرکها سرخورده شده اند.
                      فقط یک مسئله را میتوان درک کرد و آن اینست : آقایان امپراطوری جدیدی از شرق در حال ظهور است..
                      روزانا بومنصف۲۷ تشرین الأول ۲۰۱۴




                      تنها راه موفقیت در بازارمالی جهانی ، ترک اعتیاد طمع است .

                      برای مطالعه بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید
                      http://traderha.com/threads/6811-Teamwork-EURUSD?p=200352&viewfull=1#post200352

                      نظر


                      • سلام
                        تاپیک مریوط قفل شده
                        http://forum.broker-fa.org/f32/%D9%8...tml#post148599
                        ناچار اینجا عنوان کردم

                        نوشته اصلی توسط ناظرسایت نمایش پست ها
                        با سلام،

                        بنا به درخواست صاحب این تاپیک ادامه بحث این تاپیک به صورت خصوصی و در بخش زیر و برای اعضایی که صاحب تاپیک دسترسی میدهند امکان پذیر خواهد بود:


                        http://forum.broker-fa.org/f120

                        با احترام
                        سلام
                        برای دریافت اجازه دسترسی باید تقاضانامه ای پر کنیم ؟ یا ...
                        ویرایش توسط guest : https://www.traderha.com/member/14028-guest در ساعت 11-03-2014, 10:37 PM

                        چند لینک از دوستان : پولدوست syzygy ezzal

                        نظر


                        • نوشته اصلی توسط guest نمایش پست ها
                          سلام
                          تاپیک مریوط قفل شده
                          http://forum.broker-fa.org/f32/%D9%8...tml#post148599
                          ناچار اینجا عنوان کردم



                          سلام
                          برای دریافت اجازه دسترسی باید تقاضانامه ای پر کنیم ؟ یا ...


                          سلام


                          هدف اینستکه در فضایی دوستانه و با رعایت احترام متقابل به بیان دیدگاهها و تجربیات خود بپردازیم و در این راه مسلماً به نظر سایر دوستان علاقمند نیاز مند خواهیم بود تا انشاالله مطالب بصورت مفید تری قابل پیگیری باشد .

                          ولیکن بهر حال مشکلاتی همیشه در محیطهای مجازی مشاهده میشود که برای ادامه کار دلســــــــــــرد کننده است .

                          من معتقدم که اعضاء یک سایت مانند اعضاء یک خانواده محترم در تمامی لحظات به یکدیگر احترام میگذارند و برای رسیدن به هدف مشترک خود یعنی موفقیت در تحلیل بازار ، بصورتی موثر یاری میرسانند .

                          دوستانیکه در سایت دارای فعالیت مفید و بدون حاشیه های غیر منطقی هستند را براحتی میتوان از روی پستهای آنان و پیگیری که برای مطالب ارائه شده دارند ، شناسایی کرد و دسترسی تمامی آنان بدون نیاز به درخواست ، باز خواهد شد ....انشاالله


                          موفق باشید
                          در بازار نظم وجود ندارد ولی مطلقاً منطق رعایت میشود

                          نظر


                          • كلّ يوم عاشورا و كلّ ارض كربلا

                            فرا رسیدن ایام غم بار تاسوعا و عاشورا و شهادت مظلومانه سالار شهیدان و سرور آزادگان جهان امام حسین (ع) و یاران باوفایش را به مسلمانان و شیفتگان آن حضرت تسلیت عرض می نماییم.


                            امام علی (ع) : مردم خواب هستند؛ پس هنگامی که می میرند، هشیار می شوند.

                            نظر


                            • بررسی روند تحولات قیمت نفت از داعش تا کاهش بهای نفت/ طلای سیاه دوباره اوج می گیرد؟

                              محمد عدلي: بازار نفت طی دو ماه اخیر تحولات مهمی را پشت سر گذاشت تا ثبات نسبی این بازار جای خود را به اوج و فرودی قابل توجه و غیر قابل انتظار دهد. تفاوت دوران اوج و روزهای فرود اما در زودگذر بودن ایام فراز و ماندگاری دوران هزیز است. تحولات سیاسی و اقتصادی جهانی طی چند ماه اخیر به گونه ای رقم خورد تا قیمت نفت به کمتر از 100 دلار تنزل کرد. این در حالی است که دو ماه پیش آرامش بازار نفت با آغاز فعالیت گروه تروریستی داعش در عراق بر هم زد.

                              آن روزها قیمت نفت برنت دریای شمال حول 105 دلار در هر بشکه نوسانان می کرد و دامنه این نوسانات در حد 3 دلار باقی مانده بود. به یکباره با آغاز فعالیت گروه تروریستی داعش در عراق شرایط تغییر کرد. این گروه توانست با حمله به برخی شهرهای عراق به میدان های نفتی این کشور دسترسی پیدا کند و این موضوع صادرات نفت یکی از بزرگترین تولیدکنندگان اوپک را تحت تاثیر قرار داد. از سوی دیگر آثار روانی این حمله نظامی همزمان شد با تحولات اوکران و روسیه که این موضوع نیز نا آرامی ها را در منطقه افزایش داد. تاثیر این تحولات بر بازار نفت به حدی بود که بهای نفت روند صعودی را در پیش گرفت و در فضای هیجانی گام برداشت. بهای نفت برنت دریای شمال در این دوره مرز 110 دلار را پشت سر گذاشت و تا 115 دلار در هر بشکه پیش رفت که حد نصاب ویژه ای طی دو سال اخیر به حساب می آمد. این روزها اما خیلی زود سپری شد تا شرایط دیگری در بازار قم بخورد.با ورود رسمی آمریکا به مبارزه با داعش و شکل گیری مخالفت جهانی با این گروه تروریستی، روند نزولی بهای نفت آغاز شد. اوضاع در اوکراین هم تا حدودی از تنش فاصله گرفت تا فضای سیاسی تغییر کرده باشد. از سوی دیگر شرایط اقتصادی هم با اوضاع سیاسی هم جهت شد تا قیمت نفت افول کند. افزایش تولید نفت آمریکا و انتشار آمارهایی از وضعیت اقتصادی چین به عنوان مصرف کننده مهم نفت، بازار نفت را تحت تاثیر قرار داد تا قیمت نفت به زیر 100 دلار نزول کند و دو رقمی شود. کشورهای صادرکننده نفت در این شرایط تهدید به کاهش سطح تولید طلای سیاه کردند اما این موضوع هم نتوانست قیمت نفت را به مدار سه رقمی بازگرداند. برخی کشورها نظیر عربستان که تاثیر چشمگیری در عرضه نفت دارند، تصمیماتی برای حفظ قیمت اتخاذ مردن اما آنچنان تاثیرگذار نبود. به رغم کاهش تولید روزانه 400 هزار بشکه ای عربستان، نفت برنت از ماه ژوئن تا سپتامبر حدود 20 دلار از قیمت خود را از دست داده و به زیر 100 دلار در هر بشکه رسیده که پایین.ترین قیمت طی دو سال گذشته است. عربستان با تولیدکنندگان نفت خارج از اوپک رقابت دارد و همچنین با دیگر اعضای اوپک در عین همکاری رقابت نیز دارد.ضعف اقتصادی در چین به کاهش شدید تقاضای نفت منجر شده است. تولید نفت آمریکا در سال جاری به مدد توسعه نفت شیل به بالاترین سطح از سال 1986 رسید و این احتمال می.رود در سال آینده با روش جدید تولید در آبهای عمیق به بالاترین سطح کل ادوار برسد. از سوی دیگر افزایش ارزش دلار نیز باعث فشار روی قیمت.های نفت شده است. در این شرایط عربستان باید در برابر دیگر اعضای اوپک تعادل را برقرار کند و طی سه سال گذشته این کار دشوارتر از حد عادی بوده است.تولید نفت لیبی ماه به ماه تغییرات شدیدی دارد. تولید نفت در لیبی به دلیل ناآرامی.ها به روزانه 150 هزار بشکه رسید اما پس از پایان درگیری.ها به حدود 870 هزار بشکه در روز بازگشت، اما بازهم اتفاقاتی نظیر شلیک راکت به پالایشگاه های این کشور تولید نفت لیبی را کاهش داد. با توجه به این بحران سیاسی به نظر می.رسد تلاش برای از سرگیری فعالیت تاسیسات نفتی زمان ببرد. از سوی دیگر تحریم.ها همچنان باعث فشار روی تولید نفت ایران است، اما با توجه به اینکه ضرب الاجل نوامبر برای مذاکره درباره برنامه هسته.ای ایران نزدیک است، روزانه یک میلیون بشکه از نفت ایران می.تواند ظرف چند ماه آینده به بازار بازگردد و یا اینکه بن بست موجود عمیق تر شود.همچنین صادرات دولت مرکزی عراق و منطقه خودمختار کردستان ممکن است با تشکیل دولت جدید، رویکرد سازنده وزیر نفت جدید و حملات ارتش علیه داعش افزایش پیدا کند. عراق هدفگذاری تولید نفت تا سال 2020 را همچنان در رقم خوشبینانه 9 میلیون بشکه در روز نگه داشته اما حتی اگر این رقم به شش میلیون بشکه نیز تنزل پیدا کند، افزایش تولید روزانه سه میلیون بشکه.ای این کشور تا این تاریخ نیز باعث کاهش بخش قابل توجهی از سهم دیگر اعضای اوپک خواهد شد. نکته مهم این است که عرضه و تقاضا تنها فاکتورهای موجود در بازار جهانی نفت نیست. عربستان همچنین باید اهداف سیاسی گسترده .تری را در نظر بگیرد. آمریکا منتظر کمک عربستان برای اعمال فشار روی ایران به وسیله پایین نگه داشتن قیمت نفت و ارائه نفت جایگزین به مشتریان است.بحران اوکراین هم از طرف دیگر باعث نگرانی درباره تامین نفت اروپا در فصل زمستان شده است. در چنین شرایطی کویت که معمولا از عربستان در اوپک تبعیت می کند، تولید خود را در ماه سپتامبر به دو میلیون و 900 هزار بشکه در روز افزایش داد و ممکن است در ماه اکتبر به سه میلیون بشکه در روز برساند. علی صالح العمر وزیر نفت کویت و عبدالله البدری دبیرکل اوپک هر دو اخیرا گفته اند که انتظار دارند قیمتهای نفت تا پایان امسال مجددا به حالت قبل بازگردد. اما البدری به طور ضمنی گفت در نشست آتی اوپک در نوامبر سقف تولید این سازمان از روزانه 30 میلیون بشکه به 29.5 میلیون بشکه در روز کاهش خواهد یافت.کاهش قیمت نفت طی هفته های اخیر کشورهای وابسته به نفت را نگران کرده است. بودجه های نفتی در این شرایط با کسری مواجه خواهند شد و اقتصاد کشورها را با آسیب مواجه می سازند به همین دلیل اوپک برای حفظ حقوق اعضای خود باید به فکر چاره ای در سیاست گذاری های آتی باشد. با این وجود کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس چندان نگران نیستند. صندوق بین المللی پول برآورد کرده که بودجه عربستان برای تامین خود به قیمت 91 دلار برای هر بشکه نفت احتیاج دارد و این رقم برای امارات 73 دلار و برای کویت 53 دلار است.بودجه ایران در سال جاری نیز بر مبنای نفت 100 دلاری بسته شده است و این موضوع نگرانی ها افزاش داده است. موازی با اخبار کاهش قیمت نفت، برخی اخبار از افزایش صادرات طلای سیاه حکایت دارد. از سوی دیگر آمار رشد اقتصادی در بهار امسال نشان داد که تولید نفت افزایش تاثیرگذاری در اقتصاد داشته است.آمار ماهانه قیمتقیمت نفت برنت در سال 2013 تقریبا سه دهم درصد کاهش نسبت به سال 2012 داشت و به رقم 110 دلار و 80 سنت در هر بشکه رسید اما از ابتدای ژانویه 2014 تا 19 سپتامبر (28 شهریور) با کاهش 11.23 درصدی به 98 دلار و 33 سنت در هر بشکه رسید. بیشترین قیمت هر بشکه نفت برنت در سال میلادی جاری 115 دلار و 71 سنت در تاریخ 19 ژانویه و کمترین قیمت آن 97 دلار و دو سنت در تاریخ 15 سپتامبر ثبت شد که چنین دامنه تغییری بسیار کم سابقه است.روند تغییرات قیمت نفت از ابتدای سال 2014 نشان می دهد که در ماه ژانویه ، قیمت هر بشکه نفت برنت با 3.97 درصد کاهش به 106 دلار و 40 سنت رسید. کاهش قیمت نفت برنت در ژانویه تا حدودی تحت تاثیر مذاکرات 5+1 با ایران بود. بلومبرگ در تاریخ 21 ژانویه نوشت، کاهش تنش ها با ایران، موجب اطمینان بازار از نظر عرضه شد.ماه نوامبر سال 2013 ، مصادف با سوم آذر 1392، ایران با گروه 1+5 به یک تفاهم نسبی دست یافت و توافقنامه موقت هسته ای به امضای طرفین رسید. در عین حال ماه ژانویه گروه تکفیری داعش کنترل دو شهر فلوجه و رمادی واقع در استان انبار عراق را به دست گرفت ، لیکن به دلیل دور بودن آنان از مناطق نفتی این کشور، عرضه نفت در بازارهای جهانی کاهش نداشت و قیمت ها تحت تاثیر قرار نگرفت. ماه فوریه قیمت نفت برنت افزایش 2.51 درصدی داشت و به 109 دلار و هفت سنت در هر بشکه رسید. ماههای مارس و آوریل 2014 به دلیل فصل تعمیر و نگهداری پالایشگاه ها، تقاضای نفت کاهش پیدا کرد و با 92 صدم درصد کاهش، در پایان دوره به 108 دلار و هفت سنت در هر بشکه رسید.قیمت نفت برنت در ماه مه با 1.24 درصد افزایش به 109 دلار و 41 سنت در هر بشکه رسید. تشدید تنش ها میان روسیه و اوکراین در بالا بردن قیمت نفت در این ماه موثر بود. نفت برنت با 2.70 درصد افزایش قیمت و رسیدن به سطح 112 دلار و 36 سنت در هر بشکه ماه ژوئن را پشت سرگذارد.نگرانی از اختلال عرضه نفت در عراق به دلیل پیشروی های داعش در این کشور منجر به بالا رفتن قیمت نفت شد. داعش در این ماه کنترل موصل (دومین شهر بزرگ عراق و قطب مهم صنعت نفت این کشور) را به دست گرفت. ماه ژوییه، قیمت نفت برنت بار دیگر کاهش داشت و با 5.64 درصد افت به 106 دلار و دو سنت رسید. بخشی از کاهش قیمت نفت در این ماه مربوط به فروکش کردن بحران عراق با مداخله آمریکا بود. آمریکا اعلام کرد، مشاوران نظامی خود را به عراق می فرستد تا در فرو نشاندن شورش در این کشور که دومین تولیدکننده نفت اوپک است، کمک کنند. ماه اوت، قیمت نفت برنت باز هم کاهش یافت و با 2.75 درصد تنزل به 103 دلار و 11 سنت در هر بشکه رسید. همچنین در 12 اوت 2014 (21 مرداد) رویترز به نقل از آژانس بین المللی انرژی از اشباع بازار جهانی نفت خبر داد.آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد: افزایش بی سابقه تولید نفت در شمال آمریکا، عرضه جهانی نفت را هر روز بیشتر از دیروز افزایش می دهد و بیانگر آن است که برغم جنگ و درگیری در مناطقی که نقش مهمی در تولید نفت دارند، قیمت نفت به احتمال زیاد خیلی زود بالا نمی رود. ابتدای ماه سپتامبر (10 شهریور) تا جمعه گذشته (19 سپتامبر) قیمت نفت برنت با 4.57 درصد کاهش نسبت به ماه قبل به قیمت 98 دلار و 39 سنت در هر بشکه رسید. کاهش نرخ رشد تولیدات صنعتی چین در ماه اوت از 9 درصد به 6.9 درصد، که نشانه کاهش نرخ رشد اقتصادی و در نتیجه نشانه کاهش مصرف نفت در جهان است، از مهمترین دلایل کاهش قیمت نفت در این ماه ذکر شد. توافق اوکراین و جدایی طلبان طرفدار روسیه در مورد آتش بس نیز در کاهش قیمت موثر بود. علاوه بر این، پیش بینی افزایش تولید نفت اوپک نیز به کاهش سطح قیمت کمک کرد. بلومبرگ در تاریخ اول سپتامبر (10 شهریور) از این احتمال خبر داد که تولید نفت اوپک در ماه اوت افزایش پیدا کند.قیمت نفت برنت دریای شمال در تاریخ 11 سپتامبر (20 شهریور) با کاهش واردات نفت توسط چین، به کمتر از 100 دلار در هر بشکه رسید، قیمتی که آستانه نگرانی اوپک محسوب می شود. بسیاری از کشورهای اوپک برای تامین مخارج خود دست کم به قیمت 100 دلار در هر بشکه نفت نیاز دارند. رویترز در تاریخ 9 سپتامبر اعلام کرد، برآوردهای صندوق بین المللی پول نشان می دهد، قیمت های فعلی ، برای برخی اعضای اوپک از جمله ایران، الجزایر و عراق کمتر از حدی است که درآمد و مخارج این کشورها را سر به سر کند. رویترز در تاریخ هشت سپتامبر(17 شهریور) گزارش داد، بر اساس آمار جمع آوری شده توسط گروهی از تحلیلگران که خواستند هویتشان فاش نشود، میانگین وزنی قیمت نفت اعضای اوپک سال گذشته 106 دلار بود که به طور متوسط برای تامین بودجه مورد نیاز کشورهای این گروه کافی بود. در ماه های ابتدایی سال جای میلادی نیز بهای نفت اوپک در حدود 105 دلار قرار داشت اما با سقوط قیمت نفت به زیر 100 دلار، میانگین بهای نفت اوپک تا 94 دلار هم تنزل کرد.آژانس بین المللی انرژی با توجه به اشباع بازارهای نفت در شرایط کنونی پیش بینی کرد، مسایل ژئوپلتیکی منجر به افزایش قیمت های نفت در آینده نزدیک نخواهد شد. بنابر پیش بینی مدیریت اطلاعات انرژی آمریکا ، که در پایگاه اطلاع رسانی آن منتشر شده است، عرضه جهانی نفت در سال 2014 روزانه 91 میلیون و 680 هزار بشکه و در سال 2015 به روزانه 93 میلیون و 20 هزار بشکه خواهد رسید. این در حالی است که مدیریت یاد شده، مصرف جهانی نفت در سال 2014 را روزانه 91 میلیون و 550 هزار بشکه و در سال 2015 روزانه 92 میلیون و 890 هزار بشکه پیش بینی کرد.در روزهاي پاياني مهر ماه و ابتداي آبان ماه نيز قيمت نفت به پايين تر سطح خود طي ماه هاي گذشته رسيد. اين اتفاق موجب شد تا کشورهاي صادرکننده نفت به شدت نگران درآمدهاي ارزي خود از محل فروش نفت شوند. در حال حاضر نيز پيش بيني ها همچنان از ادامه کاهش قيمت نفت خبر مي دهد. افزايش توليد عربستان و کاهش رشد اقتصادي چين و امريکا در اين جريان به شدت موثر است.درآمد داعش از فروش نفتشواهد نشان می دهد که تولید روزانه 125 هزار بشکه نفت دنیا در اختیار تروریست.های داعش است. 80 هزار بشکه در عراق و 35 هزار بشکه در سوریه. داعش روزانه حدود 200 تانکر نفت ارزان به ترکیه می.برد و به واسطه.ها می.فروشد. روزی 3 تا 5 میلیون دلار درآمد نفتی به دست می.آورد. از طریق واسطه ها روزانه 15 تا 20 هزار بشکه نفت به پالایشگاه.های کردستان عراق می.بردند تا تحت عنوان نفت شمال عراق صادر شود. درآمد ناشی از فروش نفت ولو با قیمت پایین برای گروهی نظیر داعش رقم بزرگی است. گفته می.شود داعشی.ها نفت را حتی پایین.تر از 20 دلار در بشکه می فروشند.قرارداد ایران و روسیهایران و روسیه شهریورماه توافق اقتصادی مهمی را به امضا رساندند تا در شرایطی که دو کشور در تحریم به سر می برند، بتوانند، اقتصادهای خود را با همکاری مشترک پیش ببرند. از ماه ها قبل خبر توافق نفتی ایران و روسیه بر سر زبان ها افتاد. طبق این اخبار، تهاتر نفت ایران با کالا مورد مذاکره قرار گرفت. گفته می شود که ایران قصد دارد نفت خود را به روسیه واگذار کند تا این کشور آن را بفروشد و صادرات کالا را به جای آن در ستور کار قرا دهد. این موضوع با تهدید آمریکابه تحریم روسیه مواجه شد اما پس از ماجرای اوکرین، تحریم روسیه آغاز شد تا این بار توافق ایران و روسیه به شکل جدی تری مطرح شود و مذاکرات همه جانبه ای صورت گیرد. در نهایت توافقی 70 میلیارد دلاری میان دو کشور در تمام زمینه های اقتصادی البته با محوریت نفت امضا شد. پس از تحریم نفتی ایران و روسیه توسط آمریکا و کشورهای غربی، کارشناسان و صاحبنظران اقتصادی دو کشور در این مورد هم عقیده بودند که در این شرایط دو کشور ایران و روسیه که دارای منابع عظیم نفت و گاز هستند می توانند با یکدیگر همکاری مشترک تجاری و اقتصادی را شروع کنند که در نهایت می تواند منجر به توسعه اقتصادی دو کشور در این شرایط تحریم تحمیلی شود.پس از آنکه ایران در سال 90 مورد شدیدترین تحریم های اقتصادی از سوی کشورهای اروپایی و آمریکا قرار گرفت کشور چین به بزرگترین شریک تجاری ایران بدل شد اما با تحریم روسیه برخی از کارشناسان اقتصادی معتقدند کشورمان می توان همکاری های خود را با روسیه نیز گسترش دهد چرا که شرایط روسیه بسیار مناسبتر از چین است.بیژن زنگنه، وزیر نفت ایران پس از انجام این توافق گفت: امیدوارم آنچه شروع شده و تفاهمی که قبلا داشتیم، ما را به دوران جهش روابط اقتصادی دو کشور برساند. روسیه ظرفیت. بزرگی در شاخه.های مختلف نفت و گاز، فنی و مهندسی، تامین کالای اساسی و برق دارد که ما می.توانیم در اجرای پروژه.های مختلف با یکدیگر همکاری کنیم.زنگنه ادامه داد : ایران تمایل دارد ورود و صدور کالاها و خدمات، محصولات کشاورزی، کالاهای دامی، کالاهای مصرفی، خدمات فنی و مهندسی و دیگر همکاری. اقتصادی را با کشور همسایه یعنی روسیه را گسترش دهد. یکی از مواردی که در این تفاهم.نامه به امضا رسید، تبادلات مالی دو کشور بود که قرار است از طریق پول.های ملی انجام شود. نواک وزیر انرژی روسیه نیز گفت: اگر برخی از قوانین و مقررات در ایران بهبود یابد روسیه می.تواند حرکت عظیمی در صنعت نفت ایران ایجاد کند، به طوری که هم اکنون برخی شرکت.های فعال روسیه در حوزه صنعت و نفت در برخی دیگر از کشورهای جهان اقدام به توسعه این صنعت کرده.اند. وی ادامه داد: «تاکنون بحثی بین ایران و روسیه در مورد تهاتر نفت مطرح نشده است و ایران این حق را دارد که از مسیرهایی که خودش صلاح می.داند، نفت را به کشورهای متقاضی صادر کند.»با این وجود اما رسانه های روس و البته برخی دیگر از رسانه های خارجی گزارش داده اند که در ایران در قرارداد موظف می شود روزانه 500 هزار بشکه نفت را به روسیه صادر کند. این در شرایطی است که روزنامه اقتصادی کامرسنت روسیه در گزارشی نوشته است که روسیه تا به حال 70 هزار بشکه نفت از ایران وارد می کرده است که طبق گزارش آژانس اطلاعات انرژی آمریکا، ایران سال گذشته 3 میلیون و 200 هزار بشکه نفت به روسیه داده است.
                              تنها راه موفقیت در بازارمالی جهانی ، ترک اعتیاد طمع است .

                              برای مطالعه بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید
                              http://traderha.com/threads/6811-Teamwork-EURUSD?p=200352&viewfull=1#post200352

                              نظر


                              • سلام به همه دوستان

                                خیلی وقته پستی ننوشتم دلم براتون تنگ شده بود !دوست داشتم یک سلام و عرض ادبی بشما داشته باشم !

                                امیدوارم هر جا باشید شاد و موفق باشید
                                در ف ا رک س هر چه کمتر بدانید موفقتر هستید !

                                اساس کار در ف ا ر کس مدیریت سرمایه با یک توجیه تکنیکال هست !

                                همیشه بیاد داشته باشید انچیزی که در ف.ارکس تمام میشود "فرصتهای معاملاتی" نیست بلکه سرمایه شماست !

                                همه نوشتهایم جنبه اموزشی داردو نویسنده هیچ مسئولیتی در قبال خرید و فروش خوانندگان ندارد !




                                نظر

                                پردازش ...
                                X