امیر جان گودرز به شقایق چه ربطی داره؟
شما اون مقاله چرت رو معیار قرار دادی که قهرمانی های استقلال رو زیر سوال برده بود. من با مدارک و مستندات نشون دادم که تیم هایی که ما بردیم و قهرمان شدیم تیم های قدرتمندی بودن و هیچ کدوم از قهرمانی ها و نایب قهرمانی های ما مطابق مزخرفات اون مقاله شانسی و ... نبوده.
توی مقاله منقول شما اومده بود که تیم های ضعیف بودن سال 90 من فقط خواستم بگم اگه محمدان بنگلادش ضعیفه پس چطور سال قبلش پرسپولیس رو زده بوده و حذف کرده بوده؟! اگه هم قوی هست که مقاله داره مزخرف میگه.
انشالله!
بازم انشالله. منتهی سعی کنید اول به آسیا برسید بعد اوج بگیرید. مثل محسن رضایی اونقدر دورخیز نکنید که تا سوت پایان بازی همچنان در حال گرم کردنه!
توی همون دهه رویایی 50، شما تو جام قهرمانی باشگاه های آسیا شرکت کردید و تو 5 تیم گروهتون سوم شدید و حذف شدید ولی ما قهرمان شدیم با شکست نماینده قدرتمند اسرائیل.
اینکه میگی ایران میزبانی گرفته واسه استقلال ولی واسه پرسپولیس نه، چه ربطی به این موضوع داره؟ بعدشم، هر کشوری هر سال درخواست میزبانی میده. به فرض زمان شاه بگیم تاج سلطنتی بوده میزبانی گرفته واسمون شاه. بعد انقلاب که بیشترین ظلم در حق استقلال شده چطور میگی دولت واسمون میزبانی گرفته؟! فدراسیون ایران درخواست داده تو قرعه کشی برنده شدیم میزبان شدیم. چرا دایی جان ناپلئونی برخورد می کنی با قضیه؟!
ما تو آسیا 6-0 نباختیم که. من میگم تو آسیا آبروریزی نکردیم. کردیم؟! همین پارسال هم شما 3-0 به الاتحاد باختید و ما تو همون مرحله 2-0 به سپاهان باختیم. باخت به یه تیم ایرانی خیلی بهتره تا وادادن جلوی عرب ها.
حاضرم 1000 تا گل لایی از ذوب آهن بخوریم اما یه بار اینطوری نشه:
شما اون مقاله چرت رو معیار قرار دادی که قهرمانی های استقلال رو زیر سوال برده بود. من با مدارک و مستندات نشون دادم که تیم هایی که ما بردیم و قهرمان شدیم تیم های قدرتمندی بودن و هیچ کدوم از قهرمانی ها و نایب قهرمانی های ما مطابق مزخرفات اون مقاله شانسی و ... نبوده.
علی جان شما که تا حالا میگفتی محمدان بنگلادش شاخه حالا مارو برده شده در پیت؟
سرنوشت رئالم در انتظار استقلاله
انشالله!
الانم نوبت محبوب ترین آسیاست که کم کم اوج بگیره.
من آمار اینجوری بخوام ارائه بدم از حوصله فروم خارجه فقط یه چیزی میگم. اوج قدرت پرسپولیس دهه 50 بود همون دهه ای که استقلال رو 6 تا زد. همون دهه ای که یکسالش رو بدون باخت قهرمان شد - این رکورد رو من فقط از پرسپولیس و آرسنال دیدم حتی بارسا هم یه باخت رو میده- همون دهه ای که علی پروین میگه 2 -0 می بردیم رومون نمیشد بریم تو محل و توی همون دهه مسابقات مسخره آسیا تعطیل بود.
اینکه میگی ایران میزبانی گرفته واسه استقلال ولی واسه پرسپولیس نه، چه ربطی به این موضوع داره؟ بعدشم، هر کشوری هر سال درخواست میزبانی میده. به فرض زمان شاه بگیم تاج سلطنتی بوده میزبانی گرفته واسمون شاه. بعد انقلاب که بیشترین ظلم در حق استقلال شده چطور میگی دولت واسمون میزبانی گرفته؟! فدراسیون ایران درخواست داده تو قرعه کشی برنده شدیم میزبان شدیم. چرا دایی جان ناپلئونی برخورد می کنی با قضیه؟!
بعدشم خدایی چه جوری به 4-1 و 5-1 میگید افتضاح وقتی خودتون 6-0 باختید.
به اینکه رحمتی ضربه هد رو لایی میخوره میگن افتضاح. اینم فکر کنم توی تاریخ باید خیلی بگردی تا پیدا کنی که آدم هد رو لایی بخوره :دی
نظر