اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

پرسش و پاسخ عمومی دانشگاه تریدری

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• PCMTU Support
    پاسخ داد
    سلام من اصلاح پروژه مو فرستادم ولی هنوز خبری ندادن قبول کردن یا نه چطوری باید بفهمم قبول شده درضمن با فشرده سازی rar فرستام

با سلام
    ببینید فرمت اصلی ارسال پروژه به این شکل هست که در نهایت پروژه باید بصورت تصویری واضح در انجمن دیده بشه. از طریق آپلود تصویر در آپلودسنتر و در نهایت کپی پیست کردن "لینک انجمن". در صورتی که محتوا و فرمت ارسال صحیح باشه، پروژه شما پذیرفته میشه و امتیاز کامل رو دریافت می کنید. پیام تایید دریافت پروژه از طریق ایمیل برای شما ارسال میشه. ضمنا بعد از ثبت نام در یک درس همیشه انجمن مربوط به آن درس رو در مهلت ارائه پروژه چک کنید.

با تشکر

پیام بگذارید:

• PCMTU Support
    پاسخ داد
    با سلام خدمت جناب آقای درزی بزرگوار
    ممنون از راهنمایی های خوب شما .
    من دانشجوی شماره 73075948 هستم که به تازگی به جمع شما پیوستم. یه سوال برام پیش اومد و هرچه گشتم نتوانستم در بین سوالات دانشجویان جوابم را پیدا کنم. لطفا بفرمایید که اگه کسی میکروفون و وبکم نداشته باشه میتونه بازم در تمام مراحل درسی شرکت کنه یا نه؟ ممنون.

با سلام و ضمن تشکر از لطف شما
    من ادمین بخش پشتیبانی آموزشی دانشگاه هستم

ببینید ویدئوی دروس بصورت ضبط شده هست و شما در هر دوره ای که ثبت نام کنید بعد از اطلاع رسانی در کانال و سایت دانشگاه، ویدئوی درس از طریق ایمیل برای شما ارسال میشه و با فعال بودن فیلترشکن می تونید ویدئوهارو ببینید و در حال حاضر نیازی به میکروفون یا وبکم نیست.

با تشکر

پیام بگذارید:

• Nayereh
    پاسخ داد
    سلام من اصلاح پروژه مو فرستادم ولی هنوز خبری ندادن قبول کردن یانه چطوری باید بفهمم قبول شده درضمن با فشرده سازی rar فرستادم

پیام بگذارید:

• mohamad.sa
    پاسخ داد
    با سلام خدمت جناب آقای درزی بزرگوار
    ممنون از راهنمایی های خوب شما .
    من دانشجوی شماره 73075948 هستم که به تازگی به جمع شما پیوستم. یه سوال برام پیش اومد و هرچه گشتم نتوانستم در بین سوالات دانشجویان جوابم را پیدا کنم. لطفا بفرمایید که اگه کسی میکروفون و وبکم نداشته باشه میتونه بازم در تمام مراحل درسی شرکت کنه یا نه؟ ممنون.

پیام بگذارید:

• PCMTU Support
    پاسخ داد
    ارسال پروژه ریل
    73075768

دانشجوی عزیز شما باید در مهلت باقی مانده، پروژه خود را در انجمن مربوط به درس متاتریدر مقدماتی ارسال کنید. در غیر اینصورت پروژه پذیرفته نخواهد شد.

با تشکر

پیام بگذارید:

• PCMTU Support
    پاسخ داد
    بنده همین کار را انجام دادم ولی نتوانستم لاگین بشم.
    مشگل کجاست؟

لطفا همین پیام رو برای پشتیبانی تلگرام به آدرس:
    pcmtu_support@
    ارسال کنید.

با تشکر

پیام بگذارید:

• mesam0065
    پاسخ داد
    بنده همین کار را انجام دادم ولی نتوانستم لاگین بشم.
    مشگل کجاست؟

پیام بگذارید:

• PCMTU Support
    پاسخ داد
    با سلام ودرود خدمت استاد گرامی
    بنده برای ارسال پروژه نمیتوانم وارد آپلود سنتر بشوم دلیل ان چیست ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

با سلام
    در آپلود سنتر با همان شناسه و پسورد انجمن تریدرها www.traderha.com لاگین بشید.

دانلود راهنما رو مطالعه بفرمایید.

پیام بگذارید:

• mesam0065
    پاسخ داد
    با سلام ودرود خدمت استاد گرامی
    بنده برای ارسال پروژه نمیتوانم وارد آپلود سنتر بشوم دلیل ان چیست ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

پیام بگذارید:

• PCMTU Support
    پاسخ داد
    استاد گرامی جناب درزی
    با سلام و احترام،
    متاسفانه اینجانب فرهاد فریدونیان به شماره دانشجویی 73072806، دانشجوی دوره دهم درس تحلیل تکنیکال پیشرفته موفق به ارسال پروژه خود با عنایت به تصویر زیر نشده ام.
    لطفا جهت ارسال پروژه با توجه به بسته بودن انجمن مربوطه راهنمایی فرمایید.

با سلام
    دانشجوی عزیز مهلت ارائه پروژه دوره دهم از درس تکنیکال پیشرفته تا ساعت 24 روز 8ام اردیبهشت ماه بود.

با تشکر

پیام بگذارید:

• best1382ir
    پاسخ داد
    استاد گرامی جناب درزی
    با سلام و احترام،
    متاسفانه اینجانب فرهاد فریدونیان به شماره دانشجویی 73072806، دانشجوی دوره دهم درس تحلیل تکنیکال پیشرفته موفق به ارسال پروژه خود با عنایت به تصویر زیر نشده ام.
    لطفا جهت ارسال پروژه با توجه به بسته بودن انجمن مربوطه راهنمایی فرمایید.

پیام بگذارید:

• PCMTU Support
    پاسخ داد
    با سلام وخسته نباشید به استادگرامی آقای درزی
    استاد بعداز تمام شدن سه ترم دانشگاه روزانه چقدر میتوان درامد کسب کردبه نظرتون

با سلام. وقت بخیر

درآمد روزانه حاصل از ترید می تواند عددی متغیر باشد.
    بعد از اتمام ترم سوم هر چقدر تسلط بیشتری به مباحث تدریس شده پیدا کنید و با در نظر گرفتن مواردی از جمله مدیریت ریسک و روانشناسی در معامله گری، به مراتب درآمد بیشتری کسب خواهید کرد.

با تشکر

پیام بگذارید:

• Ezatullah
    پاسخ داد
    باسلام وخسته نباشید به استادگرامی آقای درزی
    استاد بعداز تمام شدن سه ترم دانشگاه روزانه چقدر میتوان درامد کسب کردبه نظرتون

پیام بگذارید:

• PCMTU Support
    پاسخ داد
    سلام مجدد
    وقتتون بخیر
    ممنون از پاسخگوییتون
    cfd جدیدا برداشتم سپاس
    تو پاسخها فرمودین تا 6 اکانت منظورتون اینه که مثال من نوعی 6 حساب مختلف نهایت میتوانم باز کنم؟؟

close order بازم متوجه نشدم الان بنده سفارش خرید یا فروش از هر نوعی باز کنم و معامله انجام بشه باز لازمه که ببندمش یا خود به خود وقتی معامله انجام میشه بسته هم میشه؟؟
    (بفرض 0.1 لات از سهمی میخریم بعدا لازمه همون 0.1 لات سهمو بفروشیم و برعکس یا خیر)
    شرمنده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید مرسی

با سلام
    - لطفا برای دریافت پاسخ به روز و قطعی از پشتیبانی بروکر سوال کنید.
    - اگر معامله از نوع pending order باشه و براش stop loss تعریف کنید، اگر معامله به نرخ تنظیم شده برسه، خودش بسته میشه، در غیر اینصورت باید close order رو کلیک کنید (در درس فارکس بخش انواع سفارشات بطور کامل شرح داده شده)

با تشکر

پیام بگذارید:

• nanopol
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط PCMTU Support نمایش پست ها
    سلام وقت استاتید و همچنین دوستان گرامی بخیر وشادی

...................

1- بازار خودمون که یک طرفه هست تا سهمی از قبل نداشته باشیم نمیتونیم بفروشیم پس مثلا سهم ایکس به تعداد 1000 اگر داشته باشیم بعدا میتونیم رد کنیم به صورت کلی.
    حالا تو بازارهای جهانی که دوطرفه هست آیا تمام سهامی که متاتریدر برامون لیست میکنه دوطرفه هست؟
    - تو معاملات چند نوع سفارش گیری داریم مثال:
    معاملات آنی و فوری ( buy , sell)
    معاملات شرطی ( buy limit , buy stop ,, sell limit , sell stop )

- حالا سوالم اینه تو نوع معاملات بالا مثلا یک معامله ثبت میکنیم مثال خرید 0.1 لات eur/usd یا amazon یا apple و.... آیا لازمه بعد انجام معامله و خرید بعدا بفروشیم یا تموم شده دیگه؟؟ و تو سفارشات فروش هم همینطور؟
    کلا گیج شدم و متوجه نشدم
    گزینه close تو راست کلیک منظورش چیه؟ و در کل بستن معاملات یعنی چی؟

2- تا جایی که متوجه شدم ما در اصل سهام مثال آمازون و ... را نمیتونیم بخریم فقط در قالب قراردادهایی مثل cfd و... میتونیم تو سود و زیان شریک بشیم اینم بفرمایید
    دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم و چند نمونه معامله واقعی از هر کدوم در صورت امکان

3- به نظرتون بهترین و جامع ترین نوع حساب میکرو و مینی و لوریج 1000 و .....
    کدام حسابهاست و بهترین لوریج و بهتره حداکثر چند نوع حساب داشته باشیم؟
    آیا بفرض اگر دونوع حساب داشته باشیم هر دو حساب جدا باید شارژ بشه؟
    مرسی

سلام. وقت شما بخیر

- دوست عزیز هر دوبخش از سوال اول و سوال دوم، در درس "آشنایی با CFD" بطور کامل شرح داده شده است.
    - وقتی close order رو کلیک می کنید معامله بسته میشه. بستن معامله: یعنی شخص دیگه در سود یا زیان حاصل از تغییرات لحظه ای نرخ جفت ارز و یا سهام، مشارکت ندارد و از معامله خارج می شود. این موارد بطور کامل در درس فارکس تدریس شده است.
    - انتخاب نوع حساب و تعیین لوریج به شخص بستگی داره و نمیشه گفت بهترینش کدام هست. شما در کابین خود تا 6 اکانت می تونید داشته باشید.
    برای اطلاعات بیشتر می توانید به سایت بروکر مراجعه کرده و یا از طریق این آی دی ها با پشتیبانی بروکر ارتباط بگیرید:

سلام مجدد
    وقتتون بخیر
    ممنون از پاسخگوییتون
    cfd جدیدا برداشتم سپاس
    تو پاسخها فرمودین تا 6 اکانت منظورتون اینه که مثال من نوعی 6 حساب مختلف نهایت میتوانم باز کنم؟؟

close order بازم متوجه نشدم الان بنده سفارش خرید یا فروش از هر نوعی باز کنم و معامله انجام بشه باز لازمه که ببندمش یا خود به خود وقتی معامله انجام میشه بسته هم میشه؟؟
    (بفرض 0.1 لات از سهمی میخریم بعدا لازمه همون 0.1 لات سهمو بفروشیم و برعکس یا خیر)
    شرمنده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید مرسی

پیام بگذارید:

پردازش ...
X