اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
پرسش و پاسخ عمومی دانشگاه تریدری
بستن
X
-
با سلام و خسته نباشید من تازه ثبت نام کردم و سه درس اول ترم ۱ رو هم ثبت نام کردم فیلم اشنایی با سایت برام ارسال شد ولی فیلم مفاهیم و مقدمات فارکس ارسال نشد ... چه کار باید کنم ؟؟؟
-
با درود خدمت استاد درزی
در خصوص پروژه های مفاهیم و مقدمات فارکس
بنده یه خرید و فروش میخام انجام بدم. ولی در فروش خطای invalid s/l or t/p دریافت میکنم. کجای کار در خصوص تنظیم s/l یا t/p اشتباه میکنم.
ممنون میشم کمکم کنید.
بدرود
با سلام
من ادمین بخش پشتیبانی آموزشی دانشگاه هستم.
در نوع معاملات سفارشی (pending order) باید در قسمت type: گزینه Pending Order رو انتخاب کنید و با توجه به اینکه پوزیشن انتخابی شما فروش هست (sell stop یا sell limit)، قاعدتا طبق آنچه تدریس شده، t/p باید پایین تر از نرخ لحظه ای (at price) و s/l باید بالاتر از آن نرخ لحاظ بشه.
با تشکر
پیام بگذارید:
-
با درود خدمت استاد درزی
در خصوص پروژه های مفاهیم و مقدمات فارکس
بنده یه خرید و فروش میخام انجام بدم. ولی در فروش خطای invalid s/l or t/p دریافت میکنم. کجای کار در خصوص تنظیم s/l یا t/p اشتباه میکنم.
ممنون میشم کمکم کنید.
بدرود
- 1 پسندیدن
پیام بگذارید:
-
محمد حسینی
ش دانشجویی 73075378
سلام پشتیبان عزیز و محترم
خسته نباشید
با سلام. وقتتون بخیر
اینکه شما برای مشخص کردن پیوت ها از نمودار خطی استفاده کردین، ایرادی نداره و صحیح هست.
اما با توجه به اینکه تنظیم نمودار در حالت کندل استیک کاربردی تر هست،
لذا استفاده از نمودار کندل استیک با زوم مناسب برای انجام کارهای تحلیلی مناسب تر می باشد.
با تشکر
پیام بگذارید:
-
محمد حسینی
ش دانشجویی 73075378
سلام پشتیبان عزیز و محترم
خسته نباشید
بنده در دوره ۱۶ام تحلیل تکنیکال شرکت نمودم و بعد از مشاهده ویدیو ها پروژه هایم را ارسال کردم
در پروژه آخر من طبق آموزش داخل ویدیو ها
نمودار را خطی کردم و پیووت ها را مشخص کردم
اما ادمین فکر کرد که نمودار بنده کندل استیک هستش و من روی آن زوم نکرده ام که کندل ها دیده نمیشوند
و گفتند باید زوم را بیشتر کنم در صورتی که نمودار خطی بنده زوم بوده
و الان راه ارتباطی من با ادمین فروم قطع شده بخاطر پایان وقت ارائه پروژه
لطفا راهنمایی نمایید
- 1 پسندیدن
پیام بگذارید:
-
با سلام خدمت استاد درزی عزیز
مهدی لسانی
73074944
استاد بنده درس تکنیکال مقدماتی دوره پازدهم را داشتم و کلیه پروژه های آنر فرستادم و در آزمون هم شرکت کردم ولی ظاهرا پاس نشده است من تلاش خیلی زیادی در این درس داشتم و باورم نمیشه که پاس نشده باشه تقاضای اولم اینکه خواهشمندم مجددا رسیدگی بفرمایید و دوما اگر اشکالاتی داشته ام بفرمایید تا مجددا تکرار نکنم . ضمنا فقط پنجشنبه و جمعه را فرصت دارم تا درس کارگاه تکنیکال را بردارم .
با سپاس فراوان
با سلام. وقت بخیر
دوست عزیز
- برای امور فنی و مشکلات پنل دانشجویی خود از طریق ارسال تیکت پشتیبانی در پنل وبسایت اقدام کنید.
- برای دریافت راهنمایی و پاسخ سوالات و ابهامات خود درباره دانشگاه و تحصیل به پشتیبانی تلگرام pcmtu_support@ مراجعه نمایید.
با تشکر
پیام بگذارید:
-
با سلام خدمت استاد درزی عزیز
مهدی لسانی
73074944
استاد بنده درس تکنیکال مقدماتی دوره پازدهم را داشتم و کلیه پروژه های آنر فرستادم و در آزمون هم شرکت کردم ولی ظاهرا پاس نشده است من تلاش خیلی زیادی در این درس داشتم و باورم نمیشه که پاس نشده باشه تقاضای اولم اینکه خواهشمندم مجددا رسیدگی بفرمایید و دوما اگر اشکالاتی داشته ام بفرمایید تا مجددا تکرار نکنم . ضمنا فقط پنجشنبه و جمعه را فرصت دارم تا درس کارگاه تکنیکال را بردارم .
با سپاس فراوان
- 1 پسندیدن
پیام بگذارید:
-
با سلام
کسانی که ازمون ترم اول رو قبول شدند چطور گواهینامه رو میتونند دریافت کنند و این مدرک به صورت فایل ارسال میشه یا پست میشه؟
با سلام
یک فرم مرتبط با آزمون برای قبول شدگان ارسال میشه، اگر شما فرم مربوطه رو تکمیل و ارسال کردین، بنابراین در مرحله نوبت دریافت مدرک هستید.
معمولا روند ارسال به این صورت هست که گواهینامه ها پس از تجمیع چند دوره، در زمانبندی مشخص از طریق پست ارسال میشه. نحوه صدور و زمان ارسال از طریق کانال دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.
با تشکر
پیام بگذارید:
-
با سلام
کسانی که ازمون ترم اول رو قبول شدند چطور گواهینامه رو میتونند دریافت کنند و این مدرک به صورت فایل ارسال میشه یا پست میشه؟
- 1 پسندیدن
پیام بگذارید:
-
با سلام خدمت استاد درزی
ایا گواهینامه ای که بعد از اتمام هر ترم ارسال میکنید دارای اعتبار هست یا فقد نمادین هست؟
با سلام
من ادمین بخش پشتیبانی آموزشی دانشگاه هستم
در واقع شما از طرف یک بروکر گواهینامه پایان دوره رو دریافت می کنید و گواهینامه ای که نشون بده شما چه مراحلی رو طی کردین قطعا می تونه معتبر باشه.
با تشکر
پیام بگذارید:
-
با سلام خدمت استاد درزی
ایا گواهینامه ای که بعد از اتمام هر ترم ارسال میکنید دارای اعتبار هست یا فقد نمادین هست؟
- 1 پسندیدن
پیام بگذارید:
-
باعرض درود و خداقوت . پاسخ دوم دریافت شد . ممنون . ولی پاسخ اول از سوال اول منظورم تصویر پایین هست . محل درج سفارش بای یا سل با چه امکانی قابل نمایش در چارت هست که برروی کدام کندل می باشد ؟ مثل تصویر ذیل :
با سلام
دوست عزیز نکات و موارد کاربردی بطور کامل در ویدئوها تدریس شده است، لذا پژوهش هرچه بیشتر شما برای آگاهی از کاربرد و قابلیت های نرم افزار متاتریدر، به شما کمک خواهد کرد.
با تشکر
پیام بگذارید:
-
باعرض درود و خداقوت . پاسخ دوم دریافت شد . ممنون . ولی پاسخ اول از سوال اول منظورم تصویر پایین هست . محل درج سفارش بای یا سل با چه امکانی قابل نمایش در چارت هست که برروی کدام کندل می باشد ؟ مثل تصویر ذیل :نوشته اصلی توسط PCMTU Support نمایش پست هابا عرض درود - ضمن تشکر از زحمات شما بنده دانشجو : سیدحسین موسوی نیا - شماره دانشجوئی : 73067646 - بعد از مبحث درس متاتریدر پیشرفته جدا از مباحث مطرح شده دو سوال برایم پیش آمد : 1- پس از ثبت و فعال شدن سفارش بر روی چارت کدام امکان نرم افزار نقطه سفارش بر روی کندل را نمایش میدهد (در مبحث تحلیل بنیادی در قسمت گزارش cot نقطه سفارش بروری چارت برروی کندل نمایش داده میشد ) 2- باچه امکانی در نرم افزار متاتریدر میشود دو اسیلاتور را مانند rsi و mfi را بروری هم قرار داد . لطفا راهنمایی بفرمایید . متشکرم .
با سلام و وقت بخیر. ضمن تشکر از لطف شما
پاسخ 1: اگر منظور شما فعال کردن نقطه چین سفارشات بر روی نمودار هست، از طریق منوی Tools، گزینه options، تب Charts،
show trade levels، می تونید فعال کنید.
پاسخ 2: اگر بخواهیم دو اندیکاتور را در کنار هم استفاده کنیم به این ترتیب عمل میکنیم:
با کلیک روی Navigator، منوی Indicators،
اندیکاتور اول با دوبار کلیک در زیر نمودار ظاهر میشود؛
در ادامه آیکون اندیکاتور دوم را گرفته و در پنجره اندیکاتور اول رها میکنیم.
در اینصورت هر دو اندیکاتور انتخابی با هم نمایش داده می شوند.
با تشکرفایل های پیوست شده
پیام بگذارید:
-
با عرض درود - ضمن تشکر از زحمات شما بنده دانشجو : سیدحسین موسوی نیا - شماره دانشجوئی : 73067646 - بعد از مبحث درس متاتریدر پیشرفته جدا از مباحث مطرح شده دو سوال برایم پیش آمد : 1- پس از ثبت و فعال شدن سفارش بر روی چارت کدام امکان نرم افزار نقطه سفارش بر روی کندل را نمایش میدهد (در مبحث تحلیل بنیادی در قسمت گزارش cot نقطه سفارش بروری چارت برروی کندل نمایش داده میشد ) 2- باچه امکانی در نرم افزار متاتریدر میشود دو اسیلاتور را مانند rsi و mfi را بروری هم قرار داد . لطفا راهنمایی بفرمایید . متشکرم .
با سلام و وقت بخیر. ضمن تشکر از لطف شما
پاسخ 1: اگر منظور شما فعال کردن نقطه چین سفارشات بر روی نمودار هست، از طریق منوی Tools، گزینه options، تب Charts،
show trade levels، می تونید فعال کنید.
پاسخ 2: اگر بخواهیم دو اندیکاتور را در کنار هم استفاده کنیم به این ترتیب عمل میکنیم:
با کلیک روی Navigator، منوی Indicators،
اندیکاتور اول با دوبار کلیک در زیر نمودار ظاهر میشود؛
در ادامه آیکون اندیکاتور دوم را گرفته و در پنجره اندیکاتور اول رها میکنیم.
در اینصورت هر دو اندیکاتور انتخابی با هم نمایش داده می شوند.
با تشکر
پیام بگذارید:
-
با عرض درود - ضمن تشکر از زحمات شما بنده دانشجو : سیدحسین موسوی نیا - شماره دانشجوئی : 73067646 - بعد از مبحث درس متاتریدر پیشرفته جدا از مباحث مطرح شده دو سوال برایم پیش آمد : 1- پس از ثبت و فعال شدن سفارش بر روی چارت کدام امکان نرم افزار نقطه سفارش بر روی کندل را نمایش میدهد (در مبحث تحلیل بنیادی در قسمت گزارش cot نقطه سفارش بروری چارت برروی کندل نمایش داده میشد ) 2- باچه امکانی در نرم افزار متاتریدر میشود دو اسیلاتور را مانند rsi و mfi را بروری هم قرار داد . لطفا راهنمایی بفرمایید . متشکرم .
- 1 پسندیدن
پیام بگذارید:
پیام بگذارید: