اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

درخواست اندیکاتور

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• rjalinous
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط rjalinous نمایش پست ها
    با سلام و عرض پوزش از غیبت چند روزه

این هنگ کردن بخاطر این است که شما نقطه دوم رو به تاریخی قبل از نقطه اول باکس اتقال داده اید ، یه شرط کوچک احتیاج داشت تا قاطی نکند که فرصت تست نداشتم ، امروز یا فردا اون اندیکاتور مورد نظر استاد رو خواهم نوشت .

به امید دیدار .

سلام خدمت استاد عزیز و دوستان گرامی

ببخشید دیر شد ، با این فلج بل و یک چشم نتونستم زودتر پای سیستم بشینم و اندیکاتور مورد نظر استاد را بنویسم !

خوب اینم لینک دانلودش :

http://pcmupload.traderha.com/uploads/142627590191.rar

دو تا اندیکاتور داریم :

1- Weekly_High_Low-FINAL-1.mq4

2- MOVE_BOX_Weekly_High_Low-FINAL-1.mq4

ابتدا در تایم H1 ، اندیکاتور شماره 1 ( Weekly_High_Low-FINAL-1.mq4 ) را اجرا کرده و سپس آنرا دیلت میکنیم ! در این صورت فقط باکس ها و پیوت های هفتگی و لاین هایی به رنگ Aqua که ورود و خروج به باکس رو نشان می دهد ( یعنی قیمت اپن و کلوز هر باکس را ) ، باقی می ماند !

حالا باید اندیکاتور شماره 2 ( MOVE_BOX_Weekly_High_Low-FINAL-1.mq4 ) را اجرا کنیم !

بالای چارت سمت راست لیبل های راهنما را می بینید . که نوشته شده : ( Move Objects to : 0 ) . حالا کافیه عدد صفر رو تغییر دهید . مثلا 10 . در این صورت کلیه باکس ها و پیوت های هفتگی و لاین های اپن و کلوز باکس ها 10 کندل به سمت راست حرکت میکنند و تمام های و لوها و پیوت ها و نقاط اپن و کلوز هر باکس منظم میشود . و اگر مثلا -50 بدهید تمام باکس ها به سمت چپ نمودار میروند و همه چیز مرتب میشوند .

فقط در مورد عدد مثبت بایستی بگونه ای نشود که باکس ( BOX_WEEKLY_1 ) بخواهد از کندل فعلی ما بیشتر به سمت راست برود که ارور خواهیم داشت و بایستی مراحل رو از ابتدا اجرا کنیم !

مثلا روز دوشنبه اگر عدد صفر را تبدیل به 40 کنید ، حتما ارور دارید ، چون شما در روز دوشنبه ماکزیمم 24 کندل ساعتی دارید و اگر آخر وقت دوشنبه عدد صفر را به 23 تبدیل کنید ، ارور ندارید ولی با تبدیل به عدد 27 اروز خواهید داشت . حالا تو اجرای برنامه خودتون متوجه این مطالب میشید .

انشاءلله بزودی هر دو اندیکاتور رو یکی میکنم و ارور هاش رو هم میگیرم ، با یه چشم فقط همین قدر تونستم مرتبش کنم ، تا بعد بهبودی حاصل شد ، تمامش کنم !

خدا نگهدار ، سلامت و پاینده باشید .

پیام بگذارید:

• rjalinous
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط binam24 نمایش پست ها
    با تشکر از توجه شما،اندیکاتور بالایی برای من یکی در میون کار میکنه نمی دونم مشکلش چیه 3-4 بار که های لو را تغییر میدم هنگ میکنه و فقط پیوت(pp) را نشون میده
    در هر صورت ممنون ولی برای من کلوز هم مهمه می خوام مثل ابزارandrews pitchfork باشه
    اگر پیدا کردم اینجا قرار میدم
    با سلام و عرض پوزش از غیبت چند روزه

این هنگ کردن بخاطر این است که شما نقطه دوم رو به تاریخی قبل از نقطه اول باکس اتقال داده اید ، یه شرط کوچک احتیاج داشت تا قاطی نکند که فرصت تست نداشتم ، امروز یا فردا اون اندیکاتور مورد نظر استاد رو خواهم نوشت .

به امید دیدار .

پیام بگذارید:

• sasanfx
    پاسخ داد
    اون قبلی رو برات تغییر دادم حالا تعداد کندل رو وارد کن فعلا با اسکریپت سر کن تا وقت کنم اونم بنویسم
    فایل های پیوست شده

پیام بگذارید:

• mohsenb
    پاسخ داد
    ممنون آقا ساسان از ارسال اسکریپت اما من اکسپرتی میخوام که همزمان 2 پندینگ اردر بای و سل بزاره که فاصلشون از کندل قبل قابل تعریف باشه و بطور خودکار با ایجاد هر کندل جدید فواصل اردرها آپدیت بشه. فکر کنم چنین اکسپرتی وجود نداره و نوشتنش هم کار ببره.
    دوباره ممنون از توجحتون.

نوشته اصلی توسط sasanfx نمایش پست ها
    سلام
    در شاخه اسکریپت کپی فرمایید

پیام بگذارید:

• sasanfx
    پاسخ داد
    درود

بخاطر قولی که به جناب موسوی داده بودم . اندیکاتور جدید نوشتم ولی اون شکل رو نوشته هاشو دیگه ننوشتم چون وقتممو میگرفت در کل در این سیستم یارو از دوتا اندی استفاده کرده بود موینگ وسوپر ترند
    با تنظیمات خاص که در کل چیزه خاصی نیست شاید در کنار سیستم دیگه ای کاربرد داشته .اون بیچاره های که پول دادن همه پول رو تو جوب ریختن.ویدوههای که گرفته از جاهای خوب بازار با تستر خود متا فیلم برداشته.اندیکاتور قدیمی رو پاک کنید این یکی رو در شاخه اندیکاتور کپی کنید تا میلیونر شید.

برای استفاده هم تو سایت خود فروشنده برید قوانین رو نگاه کنید و ترید کنید تا یکی پس از دیگری اس ال بخورید.اگه متوجه نشدید بگید تا توضیح بدم

موفق باشی
    فایل های پیوست شده

پیام بگذارید:

• mehdi1368
    پاسخ داد
    سلام

اندیکاتوري هست كه مثلا دو نقطه قيمت و مقدار لات و لاوريج بهش بديم
    بعد نشون بده از اين نقطه اول تا دوم چند دلار ميشود

براي همه ارزها كاربرد داشته باشد
    اگه بشه اضافه كرد مثل crosshair كه با كشيدن دو نقطه مقدار كندل و پيپ بهمون ميده اگه همونجا نشون بده خيلي خوب ميشد

پیام بگذارید:

• binam24
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط rjalinous نمایش پست ها
    دوست عزيز سلام ، همين انديكاتوري رو كه تو پست بالايي گفتم ، كافيه اجرا كني و دو نقطه شروع و پايان باكس رو روي هاي و لوي مورد نظر بزاري و صفحه رو رفرش كني ، خط افقي آبي رنگ پيوت مورد نظر شما رو نشون ميده ! به اين وسيله ، اميدوارم مشكلتون حل بشه !
    با تشکر از توجه شما،اندیکاتور بالایی برای من یکی در میون کار میکنه نمی دونم مشکلش چیه 3-4 بار که های لو را تغییر میدم هنگ میکنه و فقط پیوت(pp) را نشون میده
    در هر صورت ممنون ولی برای من کلوز هم مهمه می خوام مثل ابزارandrews pitchfork باشه
    اگر پیدا کردم اینجا قرار میدم

پیام بگذارید:

• polino
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط meysam92 نمایش پست ها
    ببخشید تفاوت اسکریپ با اندیکاتور چیه؟ ممنونم
    اندیکاتور صرفا جهت نمایش اطلاعات است ولی اسکریپت مانند اکسپرت برای گرفتن پوزیشن و یا انجام اعمال از پیش طراحی شده است. اسکریپت تنها یک بار اجرا میشه و پس از اجرا شدن پاک میشه ولی کسپرت بر وری چارت باقی می مونه

پیام بگذارید:

• meysam92
    پاسخ داد
    ببخشید تفاوت اسکریپ با اندیکاتور چیه؟ ممنونم

پیام بگذارید:

• hdtrader
    پاسخ داد
    با سلام
    اسكريپ ميخاستم كه زمان ورود رو روي كندل علامت بزنه و همچنين زمان خروج رو
    ممنون

پیام بگذارید:

• rjalinous
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط binam24 نمایش پست ها
    با عرض سلام
    دنبال اندیکاتور پیوتی هستم که بتونم پیوت یه کندل را با کلیک کردن روی های لو و کلوز روی چارت قیمتی بدست بیارم
    توضیح: بتونم تو هر تایمی استفاده کنم از نظر زمانی هم های لو ممکنه 1 یا1000 کندل باشه،با سپاس
    دوست عزيز سلام ، همين انديكاتوري رو كه تو پست بالايي گفتم ، كافيه اجرا كني و دو نقطه شروع و پايان باكس رو روي هاي و لوي مورد نظر بزاري و صفحه رو رفرش كني ، خط افقي آبي رنگ پيوت مورد نظر شما رو نشون ميده ! به اين وسيله ، اميدوارم مشكلتون حل بشه !

پیام بگذارید:

• binam24
    پاسخ داد
    با عرض سلام
    دنبال اندیکاتور پیوتی هستم که بتونم پیوت یه کندل را با کلیک کردن روی های لو و کلوز روی چارت قیمتی بدست بیارم
    توضیح: بتونم تو هر تایمی استفاده کنم از نظر زمانی هم های لو ممکنه 1 یا1000 کندل باشه،با سپاس

پیام بگذارید:

• rjalinous
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط مهدی موسوی نمایش پست ها
    افرین بر شما جالینوس عزیز اگر پیوت را بگذاری کار تریدر راحتتر میشه جالا که فرمولش را میدونی پس سطوح حداقل 1 و 2 را هم بصورت mid و نه اصلی ، بهش اضافه کن ، چون معمولا تارگت ها بیشتر مواقع mid pivot را هدف میگیره ، این مورد هم که اقا محسن فرموده یعنی پیوت حداقل چند باکس قبلی از ضروریات هست راستی با وجودیکه باکس ها به همین صورت تو پر منظورم از نظر رنگ داخل باکس هست ، زیبا تره ، ولی اگه قرار باشه داخل باکس سه سطح پیوتی و یک سطح مربوط به ورود قیمت داخلش باشه ، بهتره باکس ها را تو خالی ( از نظر رنگی ) طراحی کنید که این سطوح بیشتز به چشم بیاد یه وقت لطفا این درخواست ما به کار منزلتون لطمه نزنه ، اولویت را برای کار خونه بگذار که اقلا ما دوستان فا زکسی از چشم خانواده نیوفتیم خوش باشی
    با سلام و عرض ادب خدمت استاد بزرگوار و ساير دوستان عزيز
    با آرزوي سلامتي و شادكامي براي همه شما بزرگواران ، از تاخير اين چند روزه معذرت ميخواهم ، راستش دچار فلج زوج هفت در ناحيه راست صورت شده ام و درگير بيمارستان و دكتر هستم و جالبه بدونيد كه از ويروس تبخال ايجاد ميشه ، ما كه فعلا سمت راست صورتمون آويزون شده ، التماس دعا از شما دوستان دارم .

البته از شما دوستان هم غافل نبودم ، و انديكاتور و تمپليت زير رو امروز صبح براتون تهيه كردم كه لينكش رو ميزارم . ابتدا انديكاتور و تمپليت رو در مسير خودشان قرار دهيد ، و براي شروع تمپليت رو اجرا كنيد ، شما كافيه باكس رو حركت بديد ، اگر بازار باز باشد باكس هاي و لو رو نشون ميده و خط برنگ Aqua نقطه اپن باكس رو به كلوز باكس وصل ميكنه و خط افقي آبي ، پيوت تعداد انديكاتورهاي اين باكس مي باشد ، اگر تاخير در حركت ها ديديد ، ميتونيد روي صفحه دستور رفرش رو اجرا كنيد تا تغييرات سريع اعمال شود .
    البته لازم به توضيح است كه براي جلوگيري از هنگ سيستم ، محاسبات براي 1000 كندل اولي در نظر گرفته شده و شما اگر مثلا باكس رو به كندل 1200 ببريد ، محاسبات درستي را نشان نمي دهد ، مگر اينكه بريد داخل سورس انديكاتور و مقدار 1000 را به هر اندازه اي كه ميخواهيد افزايش دهيد ، 3 تا for داريم و شما هر سه تا را با هم تغيير دهيد !
    بزودي تعميم اين انديكاتور رو به انديكاتور درخواستي شما براي باكس هاي هفتگي ميرسونم و شما با حركت يك باكس ، شاهد حركت تمام باكس ها بوده و خطوط اپن و كلوز هر باكس و پيوت آنرا هم خواهيد داشت !
    در مورد اكسپرت ها و تعيين سل استاپ و باي استاپ با موس ، كار بسيار راحتي است ، دقيق تر بفرماييد چي مد نظرتونه ، زنده بودم براتون مينويسم !
    http://pcmupload.traderha.com/uploa...5710987761.zip

خدا نگهدار و با تشكر فراوان
    ویرایش توسط rjalinous : https://www.traderha.com/member/9337-rjalinous در ساعت 03-07-2015, 11:40 AM

پیام بگذارید:

• sasanfx
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط mohsenb نمایش پست ها
    برای اینکه بهتر بگم. بتونه روی های و لو کندل ماقبل اردر پندینگ بزاره و با هر کندل جدید اردر ها رو اصلاح کنه. در این صورت نیازی به خط و تغییر دستی نداره. هدفم اینه که همیشه دو اردر پندینگ فعال داشته باشم که در صورت حرکت ناگهانی بازار اردرهای بازم که با یک اسکپرت گذاشته شده باعث کال شدن حساب نشه و اینجوری Hedge بشن.

سلام
    در شاخه اسکریپت کپی فرمایید
    فایل های پیوست شده

پیام بگذارید:

• مهدی موسوی
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط mohsenb نمایش پست ها
    برای اینکه بهتر بگم. بتونه روی های و لو کندل ماقبل اردر پندینگ بزاره و با هر کندل جدید اردر ها رو اصلاح کنه. در این صورت نیازی به خط و تغییر دستی نداره. هدفم اینه که همیشه دو اردر پندینگ فعال داشته باشم که در صورت حرکت ناگهانی بازار اردرهای بازم که با یک اسکپرت گذاشته شده باعث کال شدن حساب نشه و اینجوری Hedge بشن.

اقا محسن سلام

بنده هم چندی پیشن چنین اسکریپتی را در پست 70 لینک زیر درخواست کردم که واقعا در مولتی ترید ها خیلی کمکمیتونه باشه که صرفا با موس بشه محل سل یا بای استاپ و یا استاپ لاس را تغیر داد ،، ولی احتمالا نمیشده و دوستان موفق به نوشتن ان نشده اند

http://forum.broker-fa.org/f59/%D8%A...32/index7.html

پیام بگذارید:

پردازش ...
X