نوشته اصلی توسط rjalinous
نمایش پست ها
سلام خدمت استاد عزیز و دوستان گرامی
ببخشید دیر شد ، با این فلج بل و یک چشم نتونستم زودتر پای سیستم بشینم و اندیکاتور مورد نظر استاد را بنویسم !
خوب اینم لینک دانلودش :
http://pcmupload.traderha.com/uploads/142627590191.rar
دو تا اندیکاتور داریم :
1- Weekly_High_Low-FINAL-1.mq4
2- MOVE_BOX_Weekly_High_Low-FINAL-1.mq4
ابتدا در تایم H1 ، اندیکاتور شماره 1 ( Weekly_High_Low-FINAL-1.mq4 ) را اجرا کرده و سپس آنرا دیلت میکنیم ! در این صورت فقط باکس ها و پیوت های هفتگی و لاین هایی به رنگ Aqua که ورود و خروج به باکس رو نشان می دهد ( یعنی قیمت اپن و کلوز هر باکس را ) ، باقی می ماند !
حالا باید اندیکاتور شماره 2 ( MOVE_BOX_Weekly_High_Low-FINAL-1.mq4 ) را اجرا کنیم !
بالای چارت سمت راست لیبل های راهنما را می بینید . که نوشته شده : ( Move Objects to : 0 ) . حالا کافیه عدد صفر رو تغییر دهید . مثلا 10 . در این صورت کلیه باکس ها و پیوت های هفتگی و لاین های اپن و کلوز باکس ها 10 کندل به سمت راست حرکت میکنند و تمام های و لوها و پیوت ها و نقاط اپن و کلوز هر باکس منظم میشود . و اگر مثلا -50 بدهید تمام باکس ها به سمت چپ نمودار میروند و همه چیز مرتب میشوند .
فقط در مورد عدد مثبت بایستی بگونه ای نشود که باکس ( BOX_WEEKLY_1 ) بخواهد از کندل فعلی ما بیشتر به سمت راست برود که ارور خواهیم داشت و بایستی مراحل رو از ابتدا اجرا کنیم !
مثلا روز دوشنبه اگر عدد صفر را تبدیل به 40 کنید ، حتما ارور دارید ، چون شما در روز دوشنبه ماکزیمم 24 کندل ساعتی دارید و اگر آخر وقت دوشنبه عدد صفر را به 23 تبدیل کنید ، ارور ندارید ولی با تبدیل به عدد 27 اروز خواهید داشت . حالا تو اجرای برنامه خودتون متوجه این مطالب میشید .
انشاءلله بزودی هر دو اندیکاتور رو یکی میکنم و ارور هاش رو هم میگیرم ، با یه چشم فقط همین قدر تونستم مرتبش کنم ، تا بعد بهبودی حاصل شد ، تمامش کنم !
خدا نگهدار ، سلامت و پاینده باشید .

پیام بگذارید: