اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
درخواست اندیکاتور
بستن
X
-
...ویرایش توسط rjalinous : https://www.traderha.com/member/9337-rjalinous در ساعت 03-31-2015, 05:53 PM
-
خدمت شمانوشته اصلی توسط alimobile نمایش پست هابا سلام خدمت دوستان محترم
می خواستم ببینم کسی می تونه این اندیکاتور را راه اندازی کنه؟چون روی چارت در متاتریدر 4 اضافه نمیشه؟؟
ممنون میشم
http://pcmupload.traderha.com/uploa...7793296091.rar
http://pcmupload.traderha.com/uploa...7806430971.rar
پیام بگذارید:
-
با سلام خدمت دوستان محترم
می خواستم ببینم کسی می تونه این اندیکاتور را راه اندازی کنه؟چون روی چارت در متاتریدر 4 اضافه نمیشه؟؟
ممنون میشم
http://pcmupload.traderha.com/uploa...7793296091.rar
پیام بگذارید:
-
با چه نرم افزاری میشه یک اندیکاتور یا اکسپرتی که قفل شده رو باز کرد ؟
یکی از دوستان برام اکسپرتی طراحی کرده اما اسم خودش رو درشت وسط چارت نوشته میخوام حذفش کنم
پیام بگذارید:
-
نوشته اصلی توسط poya34 نمایش پست هاجناب آقای rjalinous سلام ضمن آرزوی سلامت و بهبودی برای شما ، پیشاپیش سال نو را خدمت شما و سایر دوستان تبریک می گویم.
آیا امکان داردبرنامه ای با این مشخصات بنویسید؟ البته در صورت داشتن وضعیت مزاجی مناسب.
1 - بین ساعت 10/30 صبح تا 7 شب عمل کند.(فقط یک پوزیشن)
2- بعد از ساعت 10/30 وقتی های ( زمان باز شدن بازار تا ساعت 10/30 ) شکسته شد پوزیشن بای با مقدار لات دلخواه باز کند. و برعکس اگر لو به پایین شکسته شد پوزیشن سل باز کند.
3 -مقدار سود و ضرر 2 به1
پویا جان سلام
ممنونم و سالی پر از خیر و برکت و سلامتی و تندرستی برای شما و عزیزانتان و برای همه دوستان و اساتید گرامی آرزو میکنم .
چشم ، فکر کنم همچین موردی را قبلا نوشته بودم ، اگه درست بگم ترید بریک اوت لندن باید باشه ، سعی میکنم براتون پیداش کنم .
با تشکر فراوان
پیام بگذارید:
-
سلام جودی جاننوشته اصلی توسط جودی آبوت نمایش پست هاسلام
ببخشید دیر جواب دادم به اینترنت دسترسی نداشتم.
راستش بخاطر این عکس هایی که گذاشتین کنجکاو والبته نگران شدم و یک سرچی که توی ویکی پدیا کردم خداروشکر بیماری خاصی نیست و نهایت تا چند ماه (انشالله زودتر) بهبود کامل پیدا میکنید
واسه این اکسپرت هم اصلا اصلا نمیخوام شما به زحمت بیفتین و در حقیقت زیاد هم کاربردی برام نداره و دستی هم میتونم استاپ رو وارد کنم
ممنونم ازلطفتون
ممنونم از توجه شما
لطف کردید ، امیدوارم همیشه سلامت و تندرست باشید ، من در خدمتتان هستم ، انشاءلله روزی بتوانیم در کنار هم حرکات موفقیت آمیزی انجام دهیم .
با تشکر فراوان
پیام بگذارید:
-
جناب آقای rjalinous سلام ضمن آرزوی سلامت و بهبودی برای شما ، پیشاپیش سال نو را خدمت شما و سایر دوستان تبریک می گویم.
آیا امکان داردبرنامه ای با این مشخصات بنویسید؟ البته در صورت داشتن وضعیت مزاجی مناسب.
1 - بین ساعت 10/30 صبح تا 7 شب عمل کند.(فقط یک پوزیشن)
2- بعد از ساعت 10/30 وقتی های ( زمان باز شدن بازار تا ساعت 10/30 ) شکسته شد پوزیشن بای با مقدار لات دلخواه باز کند. و برعکس اگر لو به پایین شکسته شد پوزیشن سل باز کند.
3 -مقدار سود و ضرر 2 به1ویرایش توسط poya34 : https://www.traderha.com/member/5251-poya34 در ساعت 03-19-2015, 12:35 AM
پیام بگذارید:
-
سلام آقا ساسان
داداش خیلی گلی
از وقتی تبلیغ این اندی امپراتور رو دیده بودم همش تو فکرش بودم
دمت گرمویرایش توسط sahand : https://www.traderha.com/member/18341-sahand در ساعت 03-18-2015, 06:20 PM
پیام بگذارید:
-
سلامنوشته اصلی توسط rjalinous نمایش پست هاممنونم از لطف شما ، با آرزوی تندرستی و سلامتی برای همه شما اساتید و سروران گرامی ، راستش ظاهرا بیماری ویروسی هستش که نیمه راست صورتم رو فلج کرده ، بنام فلج بل ، ویروس تبخال و ویروس سرماخوردگی تشخیص داده شده ، طول درمانش هم از یک ماه تا 5 ماه برام پیش بینی کردن ، از فردا هم فیزیوتراپی دارم ، البته فعلا چشمم بهتر شده و میتونم پشت سیستم بشینم ، بازم ممنونم از توجه شما دوست عزیز ، در ضمن اگه بتونم اون اکسپرت رو حتما براتون می نویسم ، البته اگه توضیحات دیگه ای هم داره برام بفرستید تا دقیق تر باشه ، خوشحال میشم به یه دردی بخورم !
با تشکر فراوان
ببخشید دیر جواب دادم به اینترنت دسترسی نداشتم.
راستش بخاطر این عکس هایی که گذاشتین کنجکاو والبته نگران شدم و یک سرچی که توی ویکی پدیا کردم خداروشکر بیماری خاصی نیست و نهایت تا چند ماه (انشالله زودتر) بهبود کامل پیدا میکنید
واسه این اکسپرت هم اصلا اصلا نمیخوام شما به زحمت بیفتین و در حقیقت زیاد هم کاربردی برام نداره و دستی هم میتونم استاپ رو وارد کنم
ممنونم ازلطفتون
پیام بگذارید:
-
نوشته اصلی توسط vanda نمایش پست هاجناب موسوی این اندیکیتور رو میزارین؟
سلام دوست عزیز
این اندیکاتور را جناب ساسان زحمت نوشتنشو کشیده البته ترکیبی از دو اندیکاتور درجه یک هست ؛
که در پست شماره 500 یعنی چند پست عقبتر میتونید اونو دریافت کنید
ضمنا الان سود به 2300 رسیده البته روش بنده برای تارگت و بستن پوزیشن ها در این نوع ترید مولتی ؛ بصورت زمانی هست ، یعنی همه را با تعیر سشن بازار یکچا میبندم
بچه ها لطفا بیائیم از سال نو برای زحمت بقیه دوستان به اندازه یک فشار دگمه تشکر ؛؛ از خودمون ایثار نشون بدهیم
موفق باشیدویرایش توسط مهدی موسوی : https://www.traderha.com/member/3099-مهدی-موسوی در ساعت 03-17-2015, 06:53 PM
پیام بگذارید:
-
نوشته اصلی توسط sasanfx نمایش پست هادرود
بخاطر قولی که به جناب موسوی داده بودم . اندیکاتور جدید نوشتم ولی اون شکل رو نوشته هاشو دیگه ننوشتم چون وقتممو میگرفت در کل در این سیستم یارو از دوتا اندی استفاده کرده بود موینگ وسوپر ترند
با تنظیمات خاص که در کل چیزه خاصی نیست شاید در کنار سیستم دیگه ای کاربرد داشته .اون بیچاره های که پول دادن همه پول رو تو جوب ریختن.ویدوههای که گرفته از جاهای خوب بازار با تستر خود متا فیلم برداشته.اندیکاتور قدیمی رو پاک کنید این یکی رو در شاخه اندیکاتور کپی کنید تا میلیونر شید.
برای استفاده هم تو سایت خود فروشنده برید قوانین رو نگاه کنید و ترید کنید تا یکی پس از دیگری اس ال بخورید.اگه متوجه نشدید بگید تا توضیح بدم
موفق باشی
سلام مجدد به اقا ساسان و اقا جالینوس و بقیه دوستان
بجه های با مرام علت این پست سه مورد زیر هست
1 - امروز صبح از دوست با مرامی ایمیلی دریافت کردم که با رعایت احترام به بنده گوشزد کرده بودند که روش ترید باکسی را که بنده در چند پست قبل ارائه دادم را قبلا دوستمون اقا مسلم ارائه داده بود ، رفتم به لینک نگاه کردم دیدم حق با ایشان هست از اینرو از همگی عذرخواهی میکنم هر چند دوستانی که بنده را میشناسند مطمنا میدونند دنبال کسب شهرت و اسم و مقام بهیچ وجه نبوده ام و هم اکنون هزار و خورده ای استراتژی طراحی کرده ام که عمری باشه تبدیل به کتاب بکنم ، اینکه نوشتم اقا امین مرام و معرفت نشون داده برای اینه که بجای اومدن و پست زدن و مچ گیری ، به خودم ایمیل داده
هر چند امروز میخواستم یک پست بزنم و بنویسم که مقدار سود حاصله از این روش بنده را متقاعد نمیکنه ،،در بند سوم این پست خواهید دید چرا اینگونه فکر میکنم
مورد دوم اینکه بارها تصمیم گرفتم یک تاپیک بگذارم و استراتژی هایم را به اشتراک بگذارم ولی همواره با این فکر که ممکنه در جای دیگر مشابه این طرح ارائه شده ،، بنده را از انجام این کار باز میدارد
مورد سوم که به دوستان تازه کار پیشنهاد میکنم به این موارد با دقت بیشتر نگاه کنند
دوستان ،، بنده به همه اندیکاتور ها و استراتژی ها با احترام نگاه میکنم و بدون خواندن هیچ پی دی اف سعی میکنم خودم با معلومات مختصری که دارم به اون اندیکاتور جان و حیات بدهم چون معتقدم اینها که نوشته شده اند فکر پشتشون هست ،، البته درجه خوبی انها با هم متفاوته
با احترام به نظر اقا ساسان عزیز که پستشان را عمدآ نقل قول کرده ام تا با توجه به جمله اخر پست که مرقوم فرمودند
برای استفاده هم تو سایت خود فروشنده برید قوانین رو نگاه کنید و ترید کنید تا یکی پس از دیگری اس ال بخورید
به شما عزیزان یه مورد مهم عرض کنم ،،
ببینید این پوزیشنها را بنده دیروز عصر با همین اندیکاتور گرفته ام از زمان اخذ پوزیشن تا زمان گرفتن تصویر هم که خودتون میدونید بازار در حال رنج و خواب هست ،، ولی همانگونه که میبینید غیر از چند مورد بقیه به سود رفته اند
بنده این پوزیشنها را با اجازه اقا ساسان صرفا به این علت گرفتم که به شما عزیزان یک مورد را برسونم و ان اینکه اندیکاتور یک وسیله بیش نیست و این مهارت ما در استفاده از این وسیله هست که سود نصیبمون میکنه،، مثل موارد قبلی توجهتان را به فاصله زمانی اخذ پوزیشنها جلب میکنم ،، همانگونه که میبینید اولا منتظر تریگر نبوده ام یعنی اندیکاتور کمک کرده که منتظر تریگر نباشم و ثانیا فاصله زمانی پوزیشنها چند ثانیه بیش نیست ، این راحتی کار را نشون میده
پس بیائید به اندیکاتورها اولا به عنوان یک وسیله نگاه کنیم و ثانیا به راحتی انها را دور نیاندازیم سعی کنیم علم خودمون را در شناخت ماهیت امواج بالا ببریم

شادی شما را ارزومندم و مجددا از اقا ساسان نشکر میکنم
موسوی
پیام بگذارید:
-
سلام جالینوس جان
پسز این چه قیافه ای هست مثل ادم فضائی ها شدی
تصادف کردی یا کتک خوردی
دیروز یک پیام مهم بهت دادم الان هم قبل از دیدن پست ها دوباره برات فرستادم
منتطر حواب هستم
ارزوی سلامتی برات دارم
الان پست اخرت را دیدم ؛ مسئله مهمی نداری این بیماری زونا هست که عصب هفتم صورت را گرفتار میکنه و ویروسی هست
چند روز دیگه همینگونه که اومده خودش رفع میشه
در مورد اندیکاتوری که اخبار را نشون میده تنها عیبش سنگین کردن جارت هست و برای همینه که من تا بحال جند بار از مدیریت محترم تقاضا کردم اخبار مهم را در پیشانی فوروم بگذارند
موسویویرایش توسط مهدی موسوی : https://www.traderha.com/member/3099-مهدی-موسوی در ساعت 03-16-2015, 11:49 PM
پیام بگذارید:
-
ممنونم از لطف شما ، با آرزوی تندرستی و سلامتی برای همه شما اساتید و سروران گرامی ، راستش ظاهرا بیماری ویروسی هستش که نیمه راست صورتم رو فلج کرده ، بنام فلج بل ، ویروس تبخال و ویروس سرماخوردگی تشخیص داده شده ، طول درمانش هم از یک ماه تا 5 ماه برام پیش بینی کردن ، از فردا هم فیزیوتراپی دارم ، البته فعلا چشمم بهتر شده و میتونم پشت سیستم بشینم ، بازم ممنونم از توجه شما دوست عزیز ، در ضمن اگه بتونم اون اکسپرت رو حتما براتون می نویسم ، البته اگه توضیحات دیگه ای هم داره برام بفرستید تا دقیق تر باشه ، خوشحال میشم به یه دردی بخورم !نوشته اصلی توسط جودی آبوت نمایش پست هاسلام
جناب rjalinous
چی شده؟ خدا بد نده.. اولش عکس ها رو دیدم فکر کردم فروم رو اشتباه اومدم...ممنونم از لطفتون که با این حالتون جواب بنده رو دادین..کی گفته آدم های خوب تعدادشون کمه ؟حداقل منکه زیاد میبینم..
انشالله هر چه زودتر بهبود کامل پیدا کنید.
پ ن: یه ربع دارم میخندم به این نوشته هایی که زیر هر عکس نوشتین ..
با تشکر فراوان
پیام بگذارید:
پیام بگذارید: