دوستان عزیز
لطفا نوشته های بنده را با دقت بخوانید و توجه کنید
1- ده سال تجربه
2- چند صد میلیون ضرر تا کسب این 10 سال تجربه
3- طراحی یک سیستم با استفاده از این تجربه
3- تست این سیستم به نحوی که تا به حال هیچ کس به جرات میتونم بگم که انجام نداده
5- نتایج مثبت در حسابهای بک تست ، دمو، ریل و حساب ریل افراد اموزش دیده
6- هزینه برنامه نویسی ، هزینه اجاره و رهن دفتر ، هزینه دستمزدها ، هزینه وقت و عمر که به بالای صد میلیون رسید
7- هزینه ابرو ، جان ، اعصاب
و مدارک همه مدعای بالا اعم از دست نوشته های مکتوب که به کیلو هم حساب کنید بیش از 5 کیلو ورق a4 و مدارک نرم افزاری و دیتا با لای 5 گیگ همگی موجود هست و به رویت دانش اموز میرسه تا به سیستم اعتماد کند و با اعتماد به نفس و اسودگی خاطر از ان استفاده کند. سیستمی که نه ریسک بالایی دارد نه سرمایه زیادی لازم دارد و با کمال ارامش میتوان با ان ترید کرد.
همچنین اگر بگویم یک درصد از این هزینه ها رو برای اموزش این سیستم میگیرم اون هم به این دلیل که استفاده کننده پولی داده باشد و قدر سیستم را بیشتر بداند، کلاهبرداری و عملی ناعادلانه هست؟
بنده ای که بخش اعظمی از همین هزینه را صرف مسافرت های هوایی و زمینی خطرناک و به دور از زن و بچه میکنم تا خودم رو به دوستی در دوردست ترین نقاط ایران برسونم که مستاصل از ضرر های این بازار و بعضا در بدترین شرایط روحی قرار دارد عملی کاسبکارانه دارم انجام میدم؟؟؟؟؟؟؟
خدای من و دوستانی که در خدمتشان بودم شاهدان بنده هستند.
حالا لطف کنید انصاف به خرج بدید و بگید قیمت چنین زحمتی و چنین سیستمی چقدر است؟؟؟؟؟؟؟؟
سپیده دم
فلق
به نام خداوند مهربان و بخشنده.
بگو: پناه مي برم به خداي سپيده دم ، ﴿ ۱﴾
از شرّ هر مخلوق؛ ﴿ ۲﴾
و از هر موجودشروری که شبانه مي آيد و عمل می کند؛ ﴿ ۳﴾
و از شرّ هر افسونگری که در کارها گره می اندازو تصميمات را سست مي كند ﴿ ۴﴾
و از شرّ هر حسود. ﴿ ۵
لطفا نوشته های بنده را با دقت بخوانید و توجه کنید
1- ده سال تجربه
2- چند صد میلیون ضرر تا کسب این 10 سال تجربه
3- طراحی یک سیستم با استفاده از این تجربه
3- تست این سیستم به نحوی که تا به حال هیچ کس به جرات میتونم بگم که انجام نداده
5- نتایج مثبت در حسابهای بک تست ، دمو، ریل و حساب ریل افراد اموزش دیده
6- هزینه برنامه نویسی ، هزینه اجاره و رهن دفتر ، هزینه دستمزدها ، هزینه وقت و عمر که به بالای صد میلیون رسید
7- هزینه ابرو ، جان ، اعصاب
و مدارک همه مدعای بالا اعم از دست نوشته های مکتوب که به کیلو هم حساب کنید بیش از 5 کیلو ورق a4 و مدارک نرم افزاری و دیتا با لای 5 گیگ همگی موجود هست و به رویت دانش اموز میرسه تا به سیستم اعتماد کند و با اعتماد به نفس و اسودگی خاطر از ان استفاده کند. سیستمی که نه ریسک بالایی دارد نه سرمایه زیادی لازم دارد و با کمال ارامش میتوان با ان ترید کرد.
همچنین اگر بگویم یک درصد از این هزینه ها رو برای اموزش این سیستم میگیرم اون هم به این دلیل که استفاده کننده پولی داده باشد و قدر سیستم را بیشتر بداند، کلاهبرداری و عملی ناعادلانه هست؟
بنده ای که بخش اعظمی از همین هزینه را صرف مسافرت های هوایی و زمینی خطرناک و به دور از زن و بچه میکنم تا خودم رو به دوستی در دوردست ترین نقاط ایران برسونم که مستاصل از ضرر های این بازار و بعضا در بدترین شرایط روحی قرار دارد عملی کاسبکارانه دارم انجام میدم؟؟؟؟؟؟؟
خدای من و دوستانی که در خدمتشان بودم شاهدان بنده هستند.
حالا لطف کنید انصاف به خرج بدید و بگید قیمت چنین زحمتی و چنین سیستمی چقدر است؟؟؟؟؟؟؟؟
سپیده دم
فلق
به نام خداوند مهربان و بخشنده.
بگو: پناه مي برم به خداي سپيده دم ، ﴿ ۱﴾
از شرّ هر مخلوق؛ ﴿ ۲﴾
و از هر موجودشروری که شبانه مي آيد و عمل می کند؛ ﴿ ۳﴾
و از شرّ هر افسونگری که در کارها گره می اندازو تصميمات را سست مي كند ﴿ ۴﴾
و از شرّ هر حسود. ﴿ ۵
نظر