نوشته اصلی توسط meysam92
نمایش پست ها
اینکه با کدوم سیمبول یا سیمبولها تصمیم به کار و معامله دارید مهمه در مورد ارزها عرص کنم خدمتتون که از بزرگان شنیده بودم هر جفت ارزی احلاقیات خودشوداره (شما زخمت تحلیل تگنیکال رو بر اساس استراتژی شخصیتون روی دو سه ... جفت ارز میکشید و یهو میبینید بعضیشون سرکشی کردن وبعضیشون بی تفاوت وبعضی پاسخگو بعضی با تاخیر و...)کلا اخلاقهاشون گنده بهتره خوب بشناسیشون تا به زبون خودشون بتونید رام خودتون کنیدش و ازشون سود بگیرید برای چنین شناخت و تسلطی هرکس بنا به اختیار و توان خودش زمان تعیین میکنه ضرر دادن راحته ولی صود کردن دشواری های خودشو داره شرایط روحی روانی شخصی استراتژی قابل اعتماد ( که هنوز من ندارم) و شناخت ریزه کاری های تریدری جنبه هایی هستند که تا اتمامشون به خودم اجازه ترید ریل نمیدم(بحث تریدری به گفته بزرگان کلا از بحث تکنیکال مجزا بوده و تسلط به تردری در بازاری که شما ار نزول و صعود میتونید سود کسب کنید بسیار تعیین کننده است) تکنیکال و تریدری دو حنبه متفاوت هست که سهل انگاری و کوچک شماردن هرکدوم به اندازه دیگری موثره (تکنیکال که بلد نبودم میگفتم اینا چیه که میگن شانسی بخر یا وقتی همه میخرن شماهم بخر حله دیگه ) حالا شما اینو در مورد تریدری در نظر بگیر که بگم تحلیل کردم حله دیگه
امیدوارم زیاده روی نکرده باشم
شرایطی از اشتراتژی و روانشناسی و ترید دیده بودم از یکی از اساتید که توی آموزششون مطرح کرده بودند(بطور معمول از هر 5 معامله 3تا باسود بسته شود-هرروز به طور متوسط 10 ترید با 0.02 لات انجام دهد -بطور توسط هرروز 10 دلار سود کند -در بدترین شرایظ 10تا 15 دلار بیشتر ضرر ندهد - درصورت ضرر مدتی ترید نکند و...هر موقع توانست موجودی را 3 برابر کند زمان مناسبی میتواند برای ترید ریل باشد )
این شرایط رو برای خودم در نظر دارم آهسته و پیوسته ولی مطمئن معتقدم دیرتر ولی موفقتر
تمام مطالب بالا برداشهایی از اساتید بوده و نظرات شخصی برای داشتن یه برنامه اصولی میباش و هیچ گونه باید یا نبایدی برای دیگران در انجام دادن یا ندادنشان ار طرف بنده به حساب نمیآید
موقف باشید (تو همواره مهربان باش alishm)
نظر