اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

آموزش کار با متاتریدر برای مبتدیان

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• mostafa_khan
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط مصطفی نمایش پست ها
    پس حساب میکرو باز نکردید . حسابتون فقط مینی . برای اینکار یک حساب دمو باز کنید و نوع حسابتون میکرو انتخاب کنید .
    اخه آقا مصطفی اصلا چه ایرادی داره که الان حساب مینی هستش؟با همین مینی هم باید بشه اورد گذاشت خوب دیگه!
    من الان mic کردمش...اما فرقی نکردش

ویرایش توسط mostafa_khan : https://www.traderha.com/member/15116-mostafa_khan در ساعت 06-25-2014, 10:32 AM

پیام بگذارید:

• مصطفی
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط mostafa_khan نمایش پست ها
    این رو متوجه شدم.اما نمیدونم این نماد پسوند mic رو از کجا بیارم...در پنجره مارکت واچ من show all هم کردم...همگی پسوند min دارند فقط...این پسوند mic رو از کجا باید بیارم؟!

پس حساب میکرو باز نکردید . حسابتون فقط مینی . برای اینکار یک حساب دمو باز کنید و نوع حسابتون میکرو انتخاب کنید .

پیام بگذارید:

• mostafa_khan
    پاسخ داد
    تو همون پنجره مارکت واچ . اگر حساب میکرو باز کردید باید نمادهایی رو انتخاب کنید برای گرفتن پوزیشن که پسوند mic داشته باشه .و برای حساب مینی پسوند min .
    این رو متوجه شدم.اما نمیدونم این نماد پسوند mic رو از کجا بیارم...در پنجره مارکت واچ من show all هم کردم...همگی پسوند min دارند فقط...این پسوند mic رو از کجا باید بیارم؟!

پیام بگذارید:

• مصطفی
    پاسخ داد
    میشه بفرمایی چطور باید نماد همون حساب رو بیارم؟من حساب دموی 3000 دلاری باز کرده ام و الان جلوی همه نماد هام پسوند min هست
    تو همون پنجره مارکت واچ . اگر حساب میکرو باز کردید باید نمادهایی رو انتخاب کنید برای گرفتن پوزیشن که پسوند mic داشته باشه .و برای حساب مینی پسوند min .

پیام بگذارید:

• mostafa_khan
    پاسخ داد
    سلام

هر نوع حساب دمویی که باز کردید نمادهای همون حساب باید بیارید . مثلا اگر حساب دموی شما میکرو باید جلوی نمادش پسوند mic باشه .
    میشه بفرمایی چطور باید نماد همون حساب رو بیارم؟من حساب دموی 3000 دلاری باز کرده ام و الان جلوی همه نماد هام پسوند min هست

پیام بگذارید:

• مصطفی
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط 13692 نمایش پست ها
    درود کجا میشه پرسشههای بازار تبادلات ارزیی رو پرسید؟ میشه یه صفحه واسسش راه بندازین؟ تشکر

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
    سلام

هم از بخش آموزش میتونید استفاده کنید ، اگر سئوالتون درباره تکنیکال - بنیادی - اکسپرت و اندیکاتور و مدیریت سرمایه است :

http://forum.broker-fa.org/f37/

و هم از تاپیک سئوالات عمومی :

http://forum.broker-fa.org/f22/سوالا...tml#post136660

پیام بگذارید:

• H.andalib
    پاسخ داد
    درود کجا میشه پرسشههای فارکسی رو پرسید؟ میشه یه صفحه واسسش راه بندازین؟ تشکر

پیام بگذارید:

• مصطفی
    پاسخ داد
    سلام
    من چند روزی میشه برای حساب دمو دارم از پی سی ام تریدر استفاده میکنم
    نمیدونم چرا اوردر نمیتونم بگذارم و گزینه ها ی خرید و فروش اش فعال نیست.چیکار باید کنم؟
    الان که تو این شرایط توی pcm trader تحلیل میکنم داخل یه تریدر دیگه اوردر میگذارم، که سخته خوب

ممنون میشم راهنمایی کنید
    ارادتمند.مصطفی/.

سلام

هر نوع حساب دمویی که باز کردید نمادهای همون حساب باید بیارید . مثلا اگر حساب دموی شما میکرو باید جلوی نمادش پسوند mic باشه .

پیام بگذارید:

• mostafa_khan
    پاسخ داد
    سلام
    من چند روزی میشه برای حساب دمو دارم از پی سی ام تریدر استفاده میکنم
    نمیدونم چرا اوردر نمیتونم بگذارم و گزینه ها ی خرید و فروش اش فعال نیست.چیکار باید کنم؟
    الان که تو این شرایط توی pcm trader تحلیل میکنم داخل یه تریدر دیگه اوردر میگذارم، که سخته خوب

ممنون میشم راهنمایی کنید
    ارادتمند.مصطفی/.
    ویرایش توسط mostafa_khan : https://www.traderha.com/member/15116-mostafa_khan در ساعت 06-25-2014, 01:35 AM

پیام بگذارید:

• مصطفی
    پاسخ داد
    از pcm هم استفاده کردم نشد حتی crudeو ws30 رو هم نبود

سلام

چرا هستش . show all بزنید ، قسمت پایین پنجره مارکت واچ مشخص .

پیام بگذارید:

• H.andalib
    پاسخ داد
    از pcm هم استفاده کردم نشد حتی crudeو ws30 رو هم نبود

پیام بگذارید:

• H.andalib
    پاسخ داد
    مگه متاتریدر ها تگ نشون دادن نمادها فرق دارند من شو ال رو زدم ولی برخی نمادها نیستند اگه از pcm استفاده کنم حل میشه؟

پیام بگذارید:

• مصطفی
    پاسخ داد
    سلام نمادهای نیکل و نفت و شاخص داو جونز رو چه جوری اضافه کنم ؟ نمادشون چیه؟

سلام

در متاتریدر pcm. نماد نفت :

crude -brent .

شاخص داوجونز : ws30

در پنجره مارکت واچ کلیک راست کنید و show all بزنید .

پیام بگذارید:

• H.andalib
    پاسخ داد
    سلام نمادهای نیکل و نفت و شاخص داو جونز رو چه جوری اضافه کنم ؟ نمادشون چیه؟

پیام بگذارید:

• S.Cheraghi
    پاسخ داد
    سلام

در نرم اقزار متاتریدر اگه بخواهیم نمودارها بر اساس قیمت های مختلف رسم بشه باید چی کار کنیم؟

پیام بگذارید:

پردازش ...
X