اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

پرسش و پاسخ عمومی دانشگاه تریدری

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• parviz.amraei
    پاسخ داد
    سلام جناب درزی،
    سوال چهار با جواب ها همخونی ندارد.
    مرسی
    ویرایش توسط parviz.amraei : https://www.traderha.com/member/29259-parviz-amraei در ساعت 12-13-2018, 02:35 PM

پیام بگذارید:

• PCMCoach
    پاسخ داد
    امتیازات ترم اول طوری طراحی شده که بدون دردسر بتونید هر درسی که ارائه میشه رو بردارید نه هر درسی که الان در کابین هست. بنابراین فعلا زمان برداشتن تکنیکال هست.
    ضمنا راحتی بیشتر برای کسانیست که به عنوان دانشجوی فعال موفق به کسب تمامی امتیازات می شوند اینها بارها شرح داده شد. و اینکه راههای کسب امتیاز دیگری نیز وجود دارد.
    برای بررسی دسترسی لطفا ایمیل بزنید. دقت بفرمایید این مشکلات را در تاپیک دانشجوئی باید مطرح کنید و نه در پرسش و پاسخ عمومی - من پست شما رو منتقل کردم.
    سپاس

نوشته اصلی توسط FirstLine نمایش پست ها
    با سلام
    در دوره اول که برگزار شد سه درس ارائه شد:
    - کار با سایت بروکر و کابین تریدری Term1-01-003
    - مقدمات و مفاهیم بازاربازارمالی جهانی Term1-02-003
    - آموزش متاتریدر مقدماتی Term1-03-003

1- از این درسها ما باید حدودا چند امتیاز کسب میکردیم؟

الان برای ادامه فقط درس تحلیل تکنیکال مقدماتی Term1-04-002 قابل ثبتنام است. که ثبتنام کردم و برای ثبتنام حدود 30 دپوزیت از حساب هدیه کسر شد.
    2- تا این لحظه برای ادامه تحصیل و مسیر درست انتخاب واحد فقط این درس تحلیل تکنیکال مقدماتی Term1-04-002 را باید انتخاب میکردیم؟
    3- دسترسی به بخش تحلیل تکنیکال (1) در انجمن تریدرها برای من فعال نیست و من دسترسی ندارم، لطفا راهنمایی و فعال بفرمایید.
    با تشکر

پیام بگذارید:

• PCMCoach
    پاسخ داد
    امتیازات خروجی فقط مخصوص ترم 1 و برای کمک به دانشجویان جهت اخذ دروس تدوین شده است و پس از پایان این امتیازات و عبور از مرحله مبتدی از طرق دیگر باید امتیاز کسب کنید. این مساله قبلا شرح داده شد. لطفا فایل های راهنما را مجددا مرور نمایید.
    ضمنا از شما خواهشمندم سوالات مربوط به دروس و باقی مسائل دانشگاه را در تاپیک دانشجوئی درج کنید و نه در تاپیک پرسش و پاسخ - متشکرم

نوشته اصلی توسط yasser moafi نمایش پست ها
    سلام جناب درزی
    راهنمای کانال را نگاه کردم ممنون
    فقط یه سوال : امتیاز ورودی و خروجی ترم اول کامل مشخصه . تو کابین تریدری برای دورس ترم بعد هم امتیاز مورد نیاز اخذ درس مورد نظر درج شده ولی امتیاز خروجی مشخص نیست. ظاهرا تا زمان ارائه باید صبر کرد ؟ یا اینکه از الان مشخصه که هر درس چند امتیاز خروجی داره؟

پیام بگذارید:

• FirstLine
    پاسخ داد
    با سلام
    در دوره اول که برگزار شد سه درس ارائه شد:
    - کار با سایت بروکر و کابین تریدری Term1-01-003
    - مقدمات و مفاهیم بازارفارکس Term1-02-003
    - آموزش متاتریدر مقدماتی Term1-03-003

1- از این درسها ما باید حدودا چند امتیاز کسب میکردیم؟

الان برای ادامه فقط درس تحلیل تکنیکال مقدماتی Term1-04-002 قابل ثبتنام است. که ثبتنام کردم و برای ثبتنام حدود 30 دپوزیت از حساب هدیه کسر شد.
    2- تا این لحظه برای ادامه تحصیل و مسیر درست انتخاب واحد فقط این درس تحلیل تکنیکال مقدماتی Term1-04-002 را باید انتخاب میکردیم؟
    3- دسترسی به بخش تحلیل تکنیکال (1) در انجمن تریدرها برای من فعال نیست و من دسترسی ندارم، لطفا راهنمایی و فعال بفرمایید.
    با تشکر

پیام بگذارید:

• yasser moafi
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط PCMCoach نمایش پست ها
    کاملا مختارید - راهنماهای کانال رو مطالعه کنید
    سلام جناب درزی
    راهنمای کانال را نگاه کردم ممنون
    فقط یه سوال : امتیاز ورودی و خروجی ترم اول کامل مشخصه . تو کابین تریدری برای دورس ترم بعد هم امتیاز مورد نیاز اخذ درس مورد نظر درج شده ولی امتیاز خروجی مشخص نیست. ظاهرا تا زمان ارائه باید صبر کرد ؟ یا اینکه از الان مشخصه که هر درس چند امتیاز خروجی داره؟

پیام بگذارید:

• PCMCoach
    پاسخ داد
    خیر اینطوری نیست - نگران نباشید

نوشته اصلی توسط parviz.amraei نمایش پست ها
    درود فراوان جناب درزي،
    من بعضي درس ها را به اشتباه دو بار گرفتم.
    آيا بابت هر دوبار از من امتياز كسر مي شود؟
    راهي براي حل اين مشكل از جانب ما دانشجويان است؟
    مرسي.

پیام بگذارید:

• parviz.amraei
    پاسخ داد
    درود فراوان جناب درزي،
    من بعضي درس ها را به اشتباه دو بار گرفتم.
    آيا بابت هر دوبار از من امتياز كسر مي شود؟
    راهي براي حل اين مشكل از جانب ما دانشجويان است؟
    مرسي.

پیام بگذارید:

• PCMCoach
    پاسخ داد
    ایمیل بزنید تا بررسی بشه

نوشته اصلی توسط Borlan نمایش پست ها
    با سلام استاد
    برای دو درس متا1 و بازارمالی جهانی جمعاً 25 امتیاز به حسابم اضافه شده در حالی که فقط بازارمالی جهانی 25 امتیاز داشته. ظاهراً برای متا1 امتیازی لحاظ نشده.

پیام بگذارید:

• PCMCoach
    پاسخ داد
    کاملا مختارید - راهنماهای کانال رو مطالعه کنید

نوشته اصلی توسط yasser moafi نمایش پست ها
    سلام جناب درزی
    برای شرکت در کلاس تحلیل تکنیکال مقدماتی باید از امتیاز هدیه استفاده کنیم؟

پیام بگذارید:

• Borlan
    پاسخ داد
    با سلام استاد
    برای دو درس متا1 و فارکس جمعاً 25 امتیاز به حسابم اضافه شده در حالی که فقط فارکس 25 امتیاز داشته. ظاهراً برای متا1 امتیازی لحاظ نشده.

پیام بگذارید:

• yasser moafi
    پاسخ داد
    سلام جناب درزی
    برای شرکت در کلاس تحلیل تکنیکال مقدماتی باید از امتیاز هدیه استفاده کنیم؟

پیام بگذارید:

• PCMCoach
    پاسخ داد
    نگران نباشید بررسی میشه
    درود جناب درزی،
    من همین ساعت کابینم را چک کردم ه و دیدم امتیازات متاتریدر و بازارمالی جهانی به من اضافه نشده است.

پیام بگذارید:

• parviz.amraei
    پاسخ داد
    درود جناب درزی،
    من همین ساعت کابینم را چک کردم ه و دیدم امتیازات متاتریدر و بازارمالی جهانی به من اضافه نشده است.
    ویرایش توسط parviz.amraei : https://www.traderha.com/member/29259-parviz-amraei در ساعت 12-09-2018, 05:34 PM

پیام بگذارید:

• PCMCoach
    پاسخ داد
    دلیل این امر کاملا مشخص هست. شما در حساب دمو هیچ استرسی برای از دست دادن پول ندارید و بنابراین معاملاتی که انجام می دهید حتی تا سالها میتواند باز باشد تا به نتیجه برسد.
    اینکه دوستان شما خندیدند کار اشتباهی کردند چون هر شخصی از نقطه صفری شروع خواهد کرد و قدم اول هم دمو است اما اگر حرفشان این بوده که این اتفاق هیچ وقت در حساب واقعی نمی افتد که مطمئن باشید عدم موفقیت خود را به گردن بازار می اندازند. لفظ همیشه منفی می شوی جز انتقال یک حس منفی دروغین نتیجه دیگری ندارد. دوست عزیز اگر تلاش کنید موفق می شوید. برای موفقیت هم باید از حرف مردم و کامنت های بد مردم دوری کنید.

درود جناب درزي،

من در روز جمعه در دمو سود خوبي كردم. اما وقتي تصوير را به دوستانم دادم نشان دادم همه به من خنديدند.
    همه گفتند هميشه همينطور است. وقتي دمو كار مي كني سود مي كني ولي وقتي رييل كار مي كني همش منفي ميشه.
    چرا چنين حرفي زدند؟

http://pcmupload.traderha.com/uploads/1544198362471.png

پیام بگذارید:

• shangil
    پاسخ داد
    درود جناب درزي،

من در روز جمعه در دمو سود خوبي كردم. اما وقتي تصوير را به دوستانم دادم نشان دادم همه به من خنديدند.
    همه گفتند هميشه همينطور است. وقتي دمو كار مي كني سود مي كني ولي وقتي رييل كار مي كني همش منفي ميشه.
    چرا چنين حرفي زدند؟

http://pcmupload.traderha.com/uploads/1544198362471.png
    شما خیلی ساده میتونید به جوابتون برسید!
    تشریف ببرید ریل کار کنید متوجه میشوید!

پیام بگذارید:

پردازش ...
X