اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

پرسش و پاسخ عمومی دانشگاه تریدری

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• PCMCoach
    پاسخ داد
    با سلام
    من درخواستش رو به مدیر انجمن فرستادم دو روز پیش و منتظر انجامش هستم.
    احتمالا امروز اوکی میشه
    جای نگرانی نیست هر وقت باز شد فعالیت شروع میشه
    ضمنا انجام شدنش رو روی کانال و انجمن خبر میدیم نیاز به پیگیری نیست

نوشته اصلی توسط shahpoor نمایش پست ها
    با سلام خدمت استاد درزی عزیز میشه فروم درس مقدماتی بازارمالی جهانی دوره چهارم رو باز کنید متشکرم

پیام بگذارید:

• shahpoor
    پاسخ داد
    با سلام خدمت استاد درزی عزیز میشه فروم درس مقدماتی فارکس دوره چهارم رو باز کنید متشکرم

پیام بگذارید:

• shahpoor
    پاسخ داد
    یک سوال

سلام خدمت استاد گرامی سوالی خدمت شما داشتم چرا فروم بخش مقدماتی بازارمالی جهانی رو باز نمیکنید برای دوره چهارم

پیام بگذارید:

• saalavan
    پاسخ داد
    تمرین جلسه دوم درس متاتریدر

با سلام
    احتراما" ایدرنجانب به دلیل پارهای مشکلات فراموش کردم تمرین جلسه دوم درس متاتریدر را ارسال کنم و حالا که میخواستم ارسال کنم متوجه شدم که این بخش بسته شده و امکان ارسال نیست.آیا میتوانم در درس فارکس آن را ارسال کنم.
    با سپاس - افضلی

پیام بگذارید:

• PCMCoach
    پاسخ داد
    اگر اختصاصا همون سوال مد نظرتون هست شما فعلا بزنید حساب میکرو
    من منظورم کل مراحل بود که راهنمائی بشید
    نوشته اصلی توسط masi نمایش پست ها
    گرچه بازم متوجه نشدم ولی مرسی جواب دادین

پیام بگذارید:

• masi
    پاسخ داد
    گرچه بازم متوجه نشدم ولی مرسی جواب دادین

پیام بگذارید:

• PCMCoach
    پاسخ داد
    دوست عزیز این دومین سوال شماست
    سوال قبلی رو جواب گرفتید و الان هم پاسخ سوال دوم شما این هست که وارد کانال تلگرام زیر بشید و مرحله به مرحله ثبت نام رو طبق راهنما دنبال کنید:
    https://t.me/pcmtu_info
    و یا از راهنمای درج شده در امضای من استفاده کنید
    لذا جای نگرانی نیست
    با سپاس

چرا کسی جواب منو نمیده؟ توی ساخت اکانت Live نوع اکانت رو از کجا بدونمممم؟؟؟

یکی به من کمک کنه لطفا.

پیام بگذارید:

• masi
    پاسخ داد
    چرا کسی جواب منو نمیده؟ توی ساخت اکانت Live نوع اکانت رو از کجا بدونمممم؟؟؟

یکی به من کمک کنه لطفا.

پیام بگذارید:

• PCMCoach
    پاسخ داد
    با سلام بله هر روزی میتونید

با سلام
    امروز97/11/30 هست آیا من میتونم امروز در دانشگاه معامله گری ثبت نام کنم؟ لطفا زود جوابم رو بدید.

پیام بگذارید:

• masi
    پاسخ داد
    با سلام
    امروز97/11/30 هست آیا من میتونم امروز در دانشگاه معامله گری ثبت نام کنم؟ لطفا زود جوابم رو بدید.

پیام بگذارید:

• mohsen69izadi
    پاسخ داد
    سلام
    محسن ایزدی
    73067684
    وقتتون بخیر.ایمیلی که اطلاعات ورود به ازمون برام ارسال شد دچار مشکل شد و دیگه باز نمیشه.از ازمون دارم جا می مونم ایمیل جدید ساختم لطفا اطلاعاتو به اون ارسال کنید.ممنونم

[email protected]

پیام بگذارید:

• PCMCoach
    پاسخ داد
    با سلام. برای این کار اصلا لازم نیست در دانشگاه ثبت نام کنید و مستقیما از پشتیبانی بپرسید که بخش پرایس اکشن کجاست و از اونجا اقدام کنید.

نوشته اصلی توسط Z.kh نمایش پست ها
    با سلام و احترام من به تازگی با این دانشگاه آشنا شدم و تازه ثبت نام کردم سوالم اینه اگر من بخواهم فقط دوره پرایس اکشن را بگذرونم آیا نیاز هست ترم 1و2 را بگذرونم و ترم 3آیا میتونم فقط پرایس اکشن رو انتخاب کنم ؟؟؟؟

پیام بگذارید:

• PCMCoach
    پاسخ داد
    با سلام. وقتی در دانشگاه ثبت نام کنید برای هر کلاسی به شما ایمیل زده خواهد شد. کافیست اخبار دانشگاه رو از کانال تلگرام یا انجمن پیگیری کنید و منتظر باشید تا در زمان مقرر برای هر درس با شما از طریق ایمیل تماس گرفته بشه.
    نوشته اصلی توسط Amir1823 نمایش پست ها
    سلام برای شرکت در کلاسها چه اقدامی باید انجام بدم
    ویرایش توسط PCMCoach : https://www.traderha.com/member/28602-pcmcoach در ساعت 02-18-2019, 11:45 AM

پیام بگذارید:

• shahpoor
    پاسخ داد
    یک سوال

سلام و خسته تباشید استاد فیلمی که برای ایمیل فرستادید از دقیقه 16 به بعد خرابه لطفا میشه اصلاحش کنید مربوط به فارکس مقدماتی دوره چهارم

پیام بگذارید:

• Amir1823
    پاسخ داد
    سلام برای شرکت در کلاسها چه اقدامی باید انجام بدم

پیام بگذارید:

پردازش ...
X