نوشته اصلی توسط pygentleman
نمایش پست ها
من یکی که از نوشته های شما کاملا لذت میبرم , بسیار زیبا مینویسید و جملاتتون نشون میده که تجربه خوبی از فلسفه ترید دارید
البته ماهیت این تاپیک همین است و این بحثها را می طلبد , پس نباید ناراحت شوید , کم کم نمودار را هم وارد تاپیک میکنیم تا دوستان
نظرات خود را بر روی نمودار عملی کنند....
پ.ن: در اصل این تاپیک برای افراد تازه کار و خدای نکرده ضرر کرده ایجاد نشده است , این دوستان باید تلاش خود را ادامه دهند تا به مرحله سودهی
برسند , در حقیقت این تاپیک برای دوستانی است که سود میکنند و تریدر موفقی هستند ولی سود دههی کمی دارند و معتقد هستند که سهم خود را
از این بازار نگرفته اند .... پس همان 5 درصد (از 90 درصد) که بیشتر شما هم مطمئن هستم از آن دسته هستید و اگر نه به این تاپیک کشیده نمیشدید
من در pdf اول تاپیک عرض کردم که بعد از فلان ماجرا به یک نگرش جدیدی رسیدم , به این معنا نبود که قبلا ضرر میکردم , حدود سال 2004 که بعد از 6 سال
مطالعه و کار روی حساب دمو , یک حساب 300 دلاری در فیبو باز کردم (نمیدونم اون زمان اسمش کرادلوود بود یا فیبو...)و در سالهای بعد آن را به 15000 رساندم (با 3 برداشت 2
هزار دلاری که با ماجرای ممنوعیت فارکس کل 15000 دلار را خارج کردم...) از نظر خودم خوب فکر میکردم چه کردم و 21000 درامد داشتم , ولی وقتی دوستان هم سن و سالم را
که مثلا در بازار موبایل یا .... که از من دیرتر شروع کرده بودند , خودم را مقایسه میکردم , ماشینهای فلان تومانی - ویلای شمال در فلان شهرک- خانه در بالای شهر تهران
(آن هم بدون هیچ استرسی که ما تریدرها در بازارهای این چنینی داریم , آنها هیچ مطالعه و بیخوابیهایی که من کشیدم را نکشیده بودند و هزاران ساعت مطالعه و تست روشهای مختلف...)
آن زمان فقط من میتوانستم 3 پراید با پولم بخرم , پس به این نتیجه رسیدم که دارم وقتم را در این بازار به هدر میدهم , سود بازارهای مالی باید خیلی بیشتر از بازارهای سنتی باشد!!!!
این داستان ادامه دارد....
فقط بگم اگر شما ماهی زیر 20 تا 30 هزار دلار درامد از این بازار پر رسک نداشته باشید وقت خود را دارید تلف میکنید .... دوستان شما در بازار های سنتی که رقیبان شما هستند , عقب
نمیشینند و به سرعت در حال پیشروی کردند , اگر دنبال رقابت نیستید به یک اداره دولتی بروید و یک کارمند شوید و صبح تا شب چای بخورید و جوک تعریف کنید ...
نظر