سلام توضیحات بیشتر در مورد اندیکاتور درخواستی
جایی ندیدم و فکر کنم بزرگوارانی که کد نویسی میکنند توی زحمت می افتند برای نوشتنش البته اگر کس باشه که چنین لطفی بکنه!
اندیکاتوری میخوام که دوخط عمودی (زمانی)قابل تنظیم در ستینگ داشته باشه و مثالا ساعت 18 دیشب را درستینگ برای یک خط تنظیم کنم و ساعت 23امشب را که هنوز نیامده(یا 11 امروز که گذشته به فرض اینکه در ساعا 14 امروز هستیم) را برای یک خط دیگر و خود اندیکاتور بالاترین و پایینترین قیمت را در محدوده این دوخط بصورت افقی رسم کند
همچنین دو خط زمانی دیگر داشته باشد که هر کدام جداگانه عمل کنند و زمان ثابتی رو که در تنظیمات برای هر خط تعیین میکنم را نشان دهد و برای هر روز خود اندیکاتور با همان تنظیمات به روز جدید برود و رنگ و ضخامت تمام خطوط قابل تنظیم و تغییر باشد
با تشکر از زحمت دوستان
اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
درخواست اندیکاتور
بستن
X
-
ویرایش توسط alishm : https://www.traderha.com/member/12323-alishm در ساعت 08-18-2015, 11:50 PM
-
اندیکاتوری نیاز دارم
که در محدوده زمانی(دو خط عمودی) تعیین شده بیشتری قیمت و کمترین قیمت را با دو خط افقی نشان دهد
ممنونم
پیام بگذارید:
-
سلامنوشته اصلی توسط ALFRED نمایش پست هابا عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گل
عزیزان درخواست نوشتن اندیکاتوری به شرح ذیل داشتم که ممنون می شوم مرحمت بفرمایید اگر قبلا چنین اندیکاتوری نوشته شده است ان را در سایت قرار بدهید و اگر خیر یکی از دوستان زحمت نوشتن انرا بکشد چون واقعا اندیکاتور کاربردی و خوبی است که مطمئنا خیلی از دوستان دنبال چنین اندیکاتوری هستند .
و اما شرح اندیکاتور :
فرض کنید که تعدادی پوزیشن بای یا سل یا هردو در کنار هم با حجم های متفاوت داریم. حال اندیکاتوری نیاز هست که میزان سود مجموع پوزیشن های هر ارز را در یک قیمت خاص نشان بدهد. به طوری که ما با اجرای اندیکاتور روی چارتی خاص یک خط افقی با قابلیت جابجایی داشته باشیم و با حرکت خط مذکور میزان سود یا ضرر کل در ان قیمت خاص نمایش داده شود. لطفا به تصویر زیر توجه بفرمایید .
[ATTACH=CONFIG]4209[/ATTACH]
با تشکر از شما
این را امتحان کنید.
ببینید منظورتان برآورده میشود یا نه ؟
http://pcmupload.traderha.com/uploa...9312207411.zip
باید خطی افقی روی چارت رسم کنید و نام آنرا تغییر دهید. (مطابق با input اندیکاتور)ویرایش توسط guest : https://www.traderha.com/member/14028-guest در ساعت 08-11-2015, 09:34 PM
پیام بگذارید:
-
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گل
عزیزان درخواست نوشتن اندیکاتوری به شرح ذیل داشتم که ممنون می شوم مرحمت بفرمایید اگر قبلا چنین اندیکاتوری نوشته شده است ان را در سایت قرار بدهید و اگر خیر یکی از دوستان زحمت نوشتن انرا بکشد چون واقعا اندیکاتور کاربردی و خوبی است که مطمئنا خیلی از دوستان دنبال چنین اندیکاتوری هستند .
و اما شرح اندیکاتور :
فرض کنید که تعدادی پوزیشن بای یا سل یا هردو در کنار هم با حجم های متفاوت داریم. حال اندیکاتوری نیاز هست که میزان سود مجموع پوزیشن های هر ارز را در یک قیمت خاص نشان بدهد. به طوری که ما با اجرای اندیکاتور روی چارتی خاص یک خط افقی با قابلیت جابجایی داشته باشیم و با حرکت خط مذکور میزان سود یا ضرر کل در ان قیمت خاص نمایش داده شود. لطفا به تصویر زیر توجه بفرمایید .
2015-08-10_17102.jpg
با تشکر از شما
پیام بگذارید:
-
استاد یزدی ممنونم دست تون درد نکنهنوشته اصلی توسط shyazdi نمایش پست هاسلام و درود
ایندیکاتور را روی چارت ران کنید و خط رسم شده را به هر طریقی که خاستید رسم نمایید با هر برخورد قیمت با لاین آلارم میدهد
دانلود ایندیکاتور
موفق باشید
پیام بگذارید:
-
سلام
كسي اين انديكاتور رو داره؟
اسمش Morning Flat Fibo هست
اينم لينكشه : https://www.mql5.com/en/market/product/645

ویرایش توسط mohsencomm : https://www.traderha.com/member/13531-mohsencomm در ساعت 08-05-2015, 09:28 AM
پیام بگذارید:
-
نوشته اصلی توسط pejman1 نمایش پست هاسلام،
من دنبال نمودار Point & Figure هستم. برای متاتریدر 4 چند اندیکاتور برای رسم این نوع نمودار نوشته شده که اکثرا اشکال عمده دارند. 2 تا از اونا وضعیت بهتری دارند و فقط چند اشکال کوچک دارند.
توی این تاپیک کسی هست که بتونه این اندیکاتورها رو اصلاح کنه؟؟ اگه هست،ممنون میشم که به من کمک کنه.....من اندیکاتور رو بذارم و اشکالاتش رو هم بگم.من اندیکاتور رو گذاشتم.نمودارهای p&f
احتمالا با نمودار نقطه و شکل(نقطه و رقم) آشنایی دارید،این لینک هم میتونه کمک کننده باشه.
یک اصل در قیمت گذاری و رسم نمودار هست،اینکه ما فقط با قیمتهای بالا و پایین هر کندل کار داریم.
مساله دوم هم اینکه بالا یا پایین بودن کندل زمانی قبلی برای ما مهمه،یعنی اگه علامت قبلی افزایشی باشه،در آخر زمان پایان کندل باید نگاه کنیم که بالاترین قیمت کندل به اندازه یک یا چند باکس در نمودار p&f بالا رفته یا نه،حالا اگه این 1 واحد بالا رفته بود و پایینترین قیمت همون کندل 10 باکس پایین اومده بود،باز اون یک باکس افزایشی منظور میشه. و در نزولی هم برعکس.
در این اندیکاتور در قسمت Input ، box value همون اندازه واحد ماست و البته بر مبنای بروکرهای 4 رقمی نوشته شده. یعنی 5 پیپ معادل 00050/ در eur/usd است(اکثر بروکرها 5 رقمی شدند). و Multiply هم تعداد واحدهای برگشتی است. که بعد از برگشت چند واحد نمودار برعکس بشه و ستون جدید بسازه.
و اما اشکالات این اندیکاتور (البته من با امتحان چندین اندیکاتوری که نمودار p&f رو میکشیدند به این رسیدم که کم نقصتر از بقیه ست):
1- خط قیمت بالا و پایین میره و با همین تیکهای قیمتی نمودار رسم میشه. در حالی که باید تا آخر کندل صبر کنه و به ترتیبی که در بالا گفتم نمودار رو بکشه.
2- در نمودار صعودی مشکلی نداره،ولی وقتی بخواد از صعودی به سمت نزولی برگرده و ستون نزولی شروع بشه،در مثلا برگشت 3 واحدی باید 3 یا بیشتر از 3 واحد(=باکس) از قیمت کم بشه تا برگشت اتفاق بیفته،،ولی اینجا وقتی از 2 باکس پایینتر رفت،هنوز به 3 باکس نرسیده برگشت رو انجام میده. و در ادامه روند کاهشی هم این اشکال رو ادامه میده،یعنی مثلا وقتی به 3/1 یا 3/8 واحد کاهش رسید،اصولا نباید کاری بکنه ولی اشتباها باکس چهارم نزولی رو میکشه.
اینها اشکالات اندیکاتور بود. امیدوارم فرد خیری بتونه تصحیحش کنه و ما رو دعاگوی خودش قرار بده!فایل های پیوست شدهویرایش توسط pejman1 : https://www.traderha.com/member/2810-pejman1 در ساعت 07-17-2015, 07:00 PM
پیام بگذارید:
-
فایل libSSA.dll از فروم TSD پیدا کن بریز تو فولدر لایبرری درست میشهنوشته اصلی توسط mohsen_hps نمایش پست هاسیدی جان دستت درد نکنه ولی بازم حس میکنم یه اشکالی داره تو فروم همسایه هم گذاشتی بازم یه نگاه بکن چرا اندیکاتوری هم که دادین چیزی نمایش نمیده. تیک DLL هم زده شده
پیام بگذارید:
-
نوشته اصلی توسط Seyedi نمایش پست هااین اندیکاتور کامپایل کن تو فولدر اندیکاتور هات درست میشه.
سیدی جان دستت درد نکنه ولی بازم حس میکنم یه اشکالی داره تو فروم همسایه هم گذاشتی بازم یه نگاه بکن چرا اندیکاتوری هم که دادین چیزی نمایش نمیده. تیک DLL هم زده شده

پیام بگذارید:
-
این اندیکاتور کامپایل کن تو فولدر اندیکاتور هات درست میشه.نوشته اصلی توسط mohsen_hps نمایش پست هادوستان یه زحمتی بکشین ببینین چرا این اندیکاتور کار نمیکنه دمتون گرم
http://pcmupload.traderha.com/uploa...6937794221.zip
پیام بگذارید:
-
دوستان یه زحمتی بکشین ببینین چرا این اندیکاتور کار نمیکنه دمتون گرم
http://pcmupload.traderha.com/uploa...6937794221.zip
پیام بگذارید:
-
وجود داره اما سراسر اشتباهنوشته اصلی توسط عباس فردی نمایش پست هاسلام عزیزان یه سوال ایا اندیکاتوری برای شمارش امواج در متا تریدر وجود داره
پیام بگذارید:
-
دوستان اندیکاتور زیگزاگ که 2 تا زیگ تایم بالاتر و پایین تر رو یه جا نشون میداد دارید ؟
ممنون میشم با تمپلت بزارید
پیام بگذارید:
-
سلام،
من دنبال نمودار Point & Figure هستم. برای متاتریدر 4 چند اندیکاتور برای رسم این نوع نمودار نوشته شده که اکثرا اشکال عمده دارند. 2 تا از اونا وضعیت بهتری دارند و فقط چند اشکال کوچک دارند.
توی این تاپیک کسی هست که بتونه این اندیکاتورها رو اصلاح کنه؟؟ اگه هست،ممنون میشم که به من کمک کنه.....من اندیکاتور رو بذارم و اشکالاتش رو هم بگم.
پیام بگذارید:
-
با سلام
دوستان یه درخواست اندیکاتور داشتم نمی دونم ایا وجود داره یا اگر نه کسی هست اینو برنامه نویسی کنه مبلغش رو هم تقدیم می کنم اندیکاتور می خواستم که ار اس ای{rsi} هر سمبل ارزی رو که یک طرفش حتما دلار باشه رو توی یک صفحه وهمه رو روی هم بندازه در پایین صفحه باشه مثل همه اندیکاتورها که پایین صفحه می یاد یا اگر بشه همین رو به صورت دیگر دربیاره مثلا عدد ار اس ای هر ارز را که بالا سمت چپ هر ار اس ای هست همه رو کنار هم در یک صفحه بیاره و همه در یک تایم فریم باشه ممنون می شم راهنمایی و کمک کنید با تشکر
پیام بگذارید:
پیام بگذارید: