اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

درخواست اندیکاتور

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• mohsen_hps
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط majid1914 نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان... بنده دنبال یک اندیکاتوری میگردم... شاید اینجا محل مناسبی نباشه... ولی دیدم بحث کارشناسی حرفه ای اینجا انجام میشه ... با خودم گفتم ممکنه دوستان بتوانند کمک بنمایند. سپاس از همه دوستان.
    راستش چند روزه یکی از دوستانم توی یکی از گروهها تصاویری رو گذاشته و هر چقدر فکر کردم متوجه نشدم از چی استفاده کرده... اولش فکر میکردم از موج شماری استفاده میکنه ولی خیلی دقیق شدم متوجه شدم از اندیکاتوری استفاده میکنه... از خودش پرسیدم جوابی نداد.

خدمت شما

http://pcmupload.traderha.com/uploads/144914979521.zip

پیام بگذارید:

• majid1914
    پاسخ داد
    سپاس دوست عزیز اما اگر خوب به این اندیکاتور دقت بکنید میتوانید نکات جالبی ازش در بیاورید مثلا بعد از عدد 3 زمانی که بالای نمودار هست حتما نزول خواهد کرد و حتما باید عدد 3 دوباره در قسمت نزول ظاهر بشود... در ضمن بین این دو عدد 3 چند تا دایره کوچک وجود داره که با دقت به آنها میتوان سیگنالهای صعودی و نزولی رو کاملا متوجه شد.... من خیلی سرچ کردم یه اندیکاتوری بنام 3level_zz_semafor تونستم بدست بیارم خیلی شبیه این هست اما خودش نیست حقیقتا خیلی خسته شدم سایتهائی که اینو داشتند همشون ..... شکن نیاز داشتند.... اما باید بازم جستجو بکنم به نظر من خیلی جالبه و خیلی خوب جواب میده ... تصویر اندیکاتوری که پیدا کردم و براتون میزارم شاید کمکی بکنه به پیدا کردن اندیکاتور واقعی...

پیام بگذارید:

• Alda
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط majid1914 نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان... بنده دنبال یک اندیکاتوری میگردم... شاید اینجا محل مناسبی نباشه... ولی دیدم بحث کارشناسی حرفه ای اینجا انجام میشه ... با خودم گفتم ممکنه دوستان بتوانند کمک بنمایند. سپاس از همه دوستان.
    راستش چند روزه یکی از دوستانم توی یکی از گروهها تصاویری رو گذاشته و هر چقدر فکر کردم متوجه نشدم از چی استفاده کرده... اولش فکر میکردم از موج شماری استفاده میکنه ولی خیلی دقیق شدم متوجه شدم از اندیکاتوری استفاده میکنه... از خودش پرسیدم جوابی نداد.

این اندیکاتور فکر میکنم نقاطی رو برای ترسیم چنگال مشخص میکنه

پیام بگذارید:

• majid1914
    پاسخ داد

پیام بگذارید:

• shahabi.ma
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط shahabi.ma نمایش پست ها
    سلام،

دوستان اندیکاتوری هست که های ولو فرضا" 12 ساعت قبل(3تا کندل4 ساعته) یا مثلا" 6 ساعت قبل را نشان بدهد؟ ممنون
    سلام،
    یک اندیکاتور پیدا کردم ولی فقط یر روی تایم فریم یکساعته باید اجرا شود و با تغییر تایم فریم اندیکاتور از روی چارت حذف میشود و باید دوباره بر روی نمودار اندیکاتور را اجرا کرد. کندل تایم فریم 2و 3و6و8و12 ساعته را نشان میدهد. http://pcmupload.traderha.com/uploa...8734982053.zip

پیام بگذارید:

• shahabi.ma
    پاسخ داد
    سلام،

دوستان اندیکاتوری هست که های ولو فرضا" 12 ساعت قبل(3تا کندل4 ساعته) یا مثلا" 6 ساعت قبل را نشان بدهد؟ ممنون

پیام بگذارید:

• maze
    پاسخ داد
    كسي اكسپرتي داره كه به نسبتهاي فيبونانچي وقتي قيمت برخورد ميكنه آلارم بده...

پیام بگذارید:

• shahabi.ma
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط HADI.T نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان به یه اکسپرت نباز دارم که در جا 5 تا سل استاپ با فاصله 10 پیپ و حجمهای به ترتیب 0.01 و دوباره 0.01و0.02و0.03و.0.04 برام قرار بده و اس ال همه پوزیشنهارو در فاصله 50 پیپی از اولین سل استاپ قرار بده. کسی میدونه چطوری میشه با این نرم افزار اینو ساخت؟

سلام آقا هادی،
    شما موفق شدید این اکسپرت یا مشابه آن را پیدا کنید؟

پیام بگذارید:

• mna
    پاسخ داد
    سلام
    دوستان امکانش هستش تو داینامیک تعداد مشخصی از کندل ها رو در تایم فریم مختلف نشون بده مثلا 150کندل

پیام بگذارید:

• H.andalib
    پاسخ داد
    سلام دوستان اندیکاتوری نیاز دارم که پس از برخورد به tp1 حجم رو نصف کنه و نصف رو ذخیره کنه دوباره در tp2 بازم نصف کنه و ایضا tp3 {ضمنا پس از تاچ tp1 بتونه بریک ایون یا ریسک فری کنه پوزیشن رو
    اندیکاتور دیگه ای که دنبالش میگردم پس از رسیدن به یه سطح پوزیشن ریسک فری و با به مقداری که تعریف میکنیم واسش حجم رو افزایش بده
    ممنون میشم کمک کنید

پیام بگذارید:

• 34728
    پاسخ داد
    ممنونم عالیه
    نوشته اصلی توسط karen92 نمایش پست ها
    این برنامه تقریبا می تونه این کارو کنه.

http://pcmupload.traderha.com/uploa...7070947791.zip

پیام بگذارید:

• Technical Trader
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط 34728 نمایش پست ها
    دوستان کسی برنامه ای سراغ داره که میزان پیپ و سود وزیان معامله رو به ش بدم حجم رو بده ؟مثلا یه پوز میخوام باز کنم که حد سودش 10 پیپ و حد ضررش هم 10 پیپه حالا میخوام مثلا سود وضرر هرکدوم مثلا 10 دلار بشند ابزاری میخوام این حجم رو به من بده ممنونم کسی راهنمایی کنه
    این برنامه تقریبا می تونه این کارو کنه.

http://pcmupload.traderha.com/uploa...7070947791.zip

پیام بگذارید:

• 34728
    پاسخ داد
    دوستان کسی برنامه ای سراغ داره که میزان پیپ و سود وزیان معامله رو به ش بدم حجم رو بده ؟مثلا یه پوز میخوام باز کنم که حد سودش 10 پیپ و حد ضررش هم 10 پیپه حالا میخوام مثلا سود وضرر هرکدوم مثلا 10 دلار بشند ابزاری میخوام این حجم رو به من بده ممنونم کسی راهنمایی کنه

پیام بگذارید:

• Technical Trader
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط fx2015 نمایش پست ها
    ممنونم دوست عزیز.
    شرمنده ، اگر اندیکاتور پیوت برای متاتریدر 5 رو بدید ممنون میشم.
    http://pcmupload.traderha.com/uploa...6645203171.zip

پیام بگذارید:

• fx2015
    پاسخ داد
    ممنونم دوست عزیز.
    شرمنده ، اگر اندیکاتور پیوت برای متاتریدر 5 رو بدید ممنون میشم.

پیام بگذارید:

پردازش ...
X