به نام حق و با سلام
هدف ما از ایجاد این مبحث ، پس از ارادت زیادی که نسبت به دوست بسیار عزیز و صادق خود آقای مهدی مدیرعامل بروکر دارم و همواره در طول عمر کاری خود در رشته های مختلف
بازارهای مالی ارائه اطلاعات صحیح را جواهری کمیاب دانسته و اشخاصی همچون ایشان و همکارانشان را نیز در این رشته شغلی کمتر از جواهر نمیدانیم بر ان شدیم تا پیرو این حدیثی که میفرماید : زکات علم نشر آن است،تجربیات خود رابه اشتراک بگذاریم ،انشاالله که مفید فایده قرار بگیرد.
بدلیل این که بازاز های مالی خوی و خلق خود را دارا هستند ؛و دوستانی که در این بازارها نیز فعالیت دارند نیز خصوصیات خاص خود را دارند؛لازم میدانم عرض کنم که توجه داشته باشید و مسئولیت استقاده از مطالب فوق را در بازاز های واقعی بر عهده خود دوستان معامله گر است اما باز لازم میدانم و برای دلگرمی عرض میکنم که این مطالب حاصل سالها تجربه است چیزی در حدود 14 سال تلاس شبانه روزی ، در رابطه با این سه عنوان هر سوالی که احساس میکند که کمکی درجهت معامله کردن بهتر در بازارها ارائه میکند بی جواب نخواهد ماند انشاالله ،اما سوالات دیگر در تاپیک دیگری با عنوان دست نوشته های یک تریدر وجوددارد که دوستان در آن جا برای مطرح نمودن آزاد تر خواهند بود، انشاالله
نظر